Η Μεγάλη Βρεταννία μπήκε σε τροχιά Χριστουγέννων

megali-bretannia Christos Dimakeas
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Το μεγαλόπρεπο ξενοδοχείο της Αθήνας έβαλε την πρίζα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του και συνεχίζει και φέτος τις φιλανθρωπικές του ενέργειες.

Η εορταστική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει για το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, το οποίο γιόρτασε την έναρξή της με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ένα δέντρο που θα σας εντυπωσιάσει με το 7,5 μέτρων ύψος του, τις αστραφτερές γιρλάντες, τα περίτεχνα στολίδια και περισσότερα από… 10 χιλιάδες λαμπάκια.

Christos Dimakeas
Το δέντρο φωταγωγήθηκε στο πλαίσιο μιας λαμπερής εκδήλωσης στο lobby του ξενοδοχείου σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα με αισιόδοξα μηνύματα και με τη συνοδεία χαρούμενων μελωδιών από την παιδική  χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού «Θεμιστοκλής». Εκεί βρέθηκαν και οι εθελοντές του σωματείου ΠΝΟΗ – Φίλοι Ενταντικής Θεραπείας Παιδιού, οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για το έργο τους. Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες διασκέδασαν με κέφι και αισιοδοξία, αντάλλαξαν ευχές και απόλαυσαν το νέο χριστουγεννιάτικο βίντεο του Ξενοδοχείου σε ένα εύθυμο περιβάλλον.

Christos Dimakeas

Συγχρόνως, τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George, μέλη μιας κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας, συνεχίζουν και φέτος τις φιλανθρωπικές ενέργειες. Συγκεκριμένα, από 1/12/2022 και για τους επόμενους 6 μήνες σε κάθε λογαριασμό που πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται €1.50 στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται για τη στήριξη του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΠΝΟΗ, στο έργο τους για παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας παιδιών και νεογνών.