Ο Mick Jagger επιλέγει μουσική για τους επιβάτες της British Airways

mick-Jagger
ΤΡΙΤΗ, 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Από το Μάρτιο, οι πελάτες της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας, θα μπορούν να ακούνε τις επιλογές του Mick Jagger στα αεροσκάφη της εταιρείας.

O γερόλυκος των Rolling Stones, σερ Mick Jagger, θα είναι επικεφαλής μιας ομάδας μουσικών προσωπικοτήτων που θα δημιουργήσουν τις αγαπημένες τους μουσικές λίστες, για τα αεροσκάφη της British Airways.

Από το Μάρτιο, οι πελάτες της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας, θα μπορούν να ακούνε τις επιλογές του Jagger, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι Salif Keita και Fela Kuti.

Οι top μελωδίες του Rufus Wainwright, θα είναι διαθέσιμες τον Απρίλιο, καθώς και κομμάτια από το νέο άλμπουμ της Angélique Kidjo.
Η αεροπορική εταιρεία έχει υπογράψει συνεργασία με το περιοδικό Songlines, για να προσφέρει στους πελάτες της μουσικές επιλογές από νέες κυκλοφορίες άλμπουμ κι ένα θρύλος όπως ο Mick Jagger, είναι ο πλέον κατάλληλος γι’ αυτή την πρωτοβουλία.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, πιστεύουν πως οι λίστες των τραγουδιών θα αρέσουν στους επιβάτες της και θα αποτελέσουν μια καλή ευκαιρία για να ακούσουν καλή και διαφορετική μουσική.

To Δεκέμβρη του 2013, οι κόρες του διάσημου ροκ σταρ, είχαν φωτογραφηθεί για την British Airways, δείχνοντας πόσο απολαυστικό μπορεί να είναι ένα ταξίδι με τη γνωστή αεροπορική εταιρεία.