Τα World Travel Awards 2014, θα παρουσιαστούν στην Αθήνα

world-travel-awards
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Τα World Travel Awards θα παρουσιαστούν φέτος στην Ελλάδα για πρώτη φορά και το Divani Apollon Palace & Thalasso, στο Καβούρι αναμένεται να φιλοξενήσει την εκδήλωση στις 2 Αυγούστου 2014.

Τα «Όσκαρ» του Παγκόσμιου Τουρισμού, θα παρουσιαστούν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα και οι εκπρόσωποι των σημαντικότερων τουριστικών επιχειρήσεων, αναμένεται να παραστούν στη λαμπερή εκδήλωση στις 2 Αυγούστου 2014, για να διεκδικήσουν το πιο πολυπόθητο βραβείο στην τουριστική βιομηχανία.

Η λαμπερή εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και το Divani Collection Hotels και θα περιλαμβάνει δείπνο, ψυχαγωγικό πρόγραμμα και τις απονομές.
Οι καλεσμένοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα «ταξίδι στην Ελλάδα» και να πάρουν μια ιδέα, τόσο της ένδοξης ιστορίας της, όσο και του σύγχρονου πολιτισμού της.

O πρόεδρος του WTA, κος. Graham Cooke, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουμε την πρώτη μας τελετή στην Ελλάδα, μια απόφαση που αντανακλά τη θεμελιώδη συμβολή του τουρισμού στην εθνική οικονομία.

«Η ελληνική τουριστική βιομηχανία, απολαμβάνει μια αναγέννηση, με την πρόβλεψη, η διψήφια αύξηση του περασμένου έτους, να συνεχίζεται και το 2014, καθώς συνεχίζει να αυξάνεται το μερίδιο αγοράς».

Και πρόσθεσε: «Η επιλογή των οικοδεσποτών μας είναι θεμελιώδης για την επιτυχία του προγράμματος βραβείων μας και η Αθήνα διαθέτει όλα τα στοιχεία για να ανταποκριθεί στη φιλοξενία της ευρωπαϊκής μας τελετής για το 2014.

«Ως η αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης, η Αθήνα ισορροπεί τέλεια τα 2.500 χρόνια της ιστορίας της, με μια ζωντανή σύγχρονη πολιτιστική σκηνή».

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο Divani Apollon Palace & Thalasso, στη Βουλιαγμένη.