Ποια αεροπορική εταιρεία έχει τις πιο όμορφες αεροσυνοδούς;

poia-aeroporiki-etaireia-exei-tis-pio-omorfes-aerosunodous

ΤΡΙΤΗ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Απίστευτο και όμως αληθινό! Έρευνα πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε αρσενικούς επιβάτες αεροπλάνων όχι για την ασφάλεια ή τις παροχές αλλά για τις πιο όμορφες αεροσυνοδούς...

Ας το παραδεχτούμε, τις περισσότερες φορές, τα αεροπορικά ταξίδια είναι… χάλια! Αναταράξεις, παιδιά που φωνάζουν και κλωτσάνε τη θέση σας, ο διπλανός που κοιμάται στον ώμο σας, ανάμεικτη μυρωδιά πρόχειρου φαγητού και τουαλέτας… δε συνεχίζουμε!

Τελικά, το μόνο πράγμα που κάνει μια πτήση να αξίζει, όπως ομολογούν χιλιάδες αρσενικοί επιβάτες, εκτός ότι μας μεταφέρει στον προορισμό που θέλουμε, είναι οι όμορφες αεροσυνοδοί!

Χάρη στα αποτελέσματα μια νέας έρευνας από τα Business Travel και Meetings Show, γνωρίζουμε πλέον και το που θα βρούμε τις πιο όμορφες αεροσυνοδούς.

Από τα 1.000 άτομα, τα οποία συμμετείχαν στην έρευνα, πάνω από τα μισά, «ψήφισαν»… Virgin Atlantic! Καμία άλλη εταιρεία παγκοσμίως, δεν πλησίασε καν το ποσοστό της Virgin και των ντυμένων στα κόκκινα αεροσυνοδών της! Δείτε τις 5 εταιρείες με τις πιο «hot» αεροσυνοδούς:

1.Virgin Atlantic – 53%

2.Singapore Airlines – 18%

3.Etihad – 12%

4.Emirates – 11%

5.Aer Lingus – 6%

Μήπως αυτό κάνει την Virgin Atlantic, τα Hooters των αιθέρων; Ακόμη κι αν το φαγητό στα Hooters δεν είναι ό,τι πιο gourmet, δεν είναι ο λόγος που οι περισσότεροι τα προτιμούν. Αν λοιπόν ανήκετε στο λεγόμενο ισχυρό φύλο και στο επόμενό σας ταξίδι πρέπει να ανεχτείτε τα παιδικά κλάματα, τις άσχημες μυρωδιές και ό,τι άλλο συνεπάγεται ένα ταξίδι με αεροπλάνο, τουλάχιστον θα ξέρετε σε ποια εταιρεία ένα όμορφο χαμόγελο θα κάνει το ταξίδι σας λιγότερο βαρετό...