Αξέχαστα ταξίδια για...γυναικοπαρέες!

koritsoparea
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

«Τα κορίτσια ξενυχτάνε μ’ ένα μυστικό» λέει το άσμα, που δικαίως έγινε τεράστια επιτυχία και ύμνος της γυναικείας φιλίας. Πείτε «όχι» στη μονοτονία και κάντε ένα ταξίδι με τις κολλητές σας, που θα σας μείνει αξέχαστο.

Πόσες φορές άλλωστε, το έχετε κανονίσει τα τελευταία χρόνια, χωρίς να το κάνετε; Καιρός να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας, με καταπληκτικές προτάσεις, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας, από το clickatlife.gr

1. Πάρτε τους δρόμους του Κρασιού

Ήρθε η ώρα να τραγουδήσετε «Ακόμη ένα ποτηράκι», να δοκιμάσετε λαχταριστούς μεζέδες και να βγάλετε τα εσώψυχα σας, χωρίς φόβο και πάθος. Με παρέα τις κολλητές σας, φορτώστε το αυτοκίνητο σας και δείτε τους Ελληνικούς δρόμους του κρασιού. Μια βόλτα στις πιο σημαντικες οινοπαραγωγές περιοχές, τη Θράκη, τον Έβρο, τη Σαμοθράκη, τη Ροδόπη και την Ξάνθη θα σας αναζωογονήσει.

Στη Μακεδονία, οι δρόμοι του κρασιού συμπεριλαμβάνουν την Καβάλα, τη Δράμα, τις Σέρρες, τη Χαλκιδική, τη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς, την Πέλλα, τη Φλώρινα, την Καστοριά, τα Γρεβενά, την Κοζάνη, την Ημαθία και την Πιερία. Μέσα στη γαλήνια ελληνική φύση, με ένα ποτήρι κρασί, με θαυμάσια αρώματα να πλανιούνται στην ατμόσφαιρα, η ζωή αποκτά άλλη σημασία. Μεταξύ φίλων ειλικρίνεια, αφού «ο οίνος ευφραίνει καρδίαν» έλεγαν οι πρόγονοί μας. Οι δρόμοι του Κρασιού είναι  σίγουρα ο ιδανικός τόπος για να το κάνετε πράξη…

2.  "Έσο έτοιμες» στο Yoga Retreat

Μια εμπειρία ζωής, περιμένει εσένα και τις φίλες σου την 1η Μαΐου στην Ορεινή Κορινθία. Αυτήν την άνοιξη πρόσφερε στον εαυτό σου μια ευχάριστη και βαθιά εμπειρία, στο Κτήμα Νοόσφαιρα. Με παρέα τις καλύτερες σου φίλες, ελάτε σ’ ένα ταξίδι εξερεύνησης που θα αφήσει το σώμα και τον νου σας φρέσκο και γεμάτο ζωντάνια. Το «Yoga & Detox Retreat» με τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη» ξεκινάει στις 15.00 και με οδηγό την Yoga, την υγιεινή διατροφή και μεθόδους προσωπικής ανάπτυξης, θα προσφέρετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αναπνεύσει και αναζωογονηθεί βαθιά.

Συμμετέχοντας σε αυτό το ανοιξιάτικο retreat θα βιώσετε ευεξία και καθαρότητα απαλλάσσοντας τον οργανισμό σας από “τα βάρη” του χειμώνα και τις συνήθειες του καθημερινού τρόπου ζωής στην πόλη.Ο Κωνσταντίνος, με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 10 χρόνια έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να βιώσουν πολύ μεγάλα οφέλη σε σώμα και νού, συμμετέχοντας στα yoga-retreat και στα διατροφικά προγράμματα αποτοξίνωσης που οργανώνει. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο [email protected] και στο τηλέφωνο, 210-3238133.

3. Σαββατοκύριακο στο SPA

Τίποτε δεν είναι καλύτερο από ένα σαββατοκύριακο, που δεν θα κάνετε τίποτα και θα τα κάνουν όλα άλλοι για εσάς! Μανικιούρ, πεντικιούρ, σάουνα, θεραπείες αναζωογόνησης, πισίνα, τζακούζι. Οι επιλογές σας είναι αμέτρητες, διαλέξτε ένα spa, Αισθανθείτε έστω για ένα σαββατοκύριακό Κλεοπάτρα και το βράδυ cocktails με τις φιλενάδες! Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

4. «Ηangover» με τις φίλες σας

Είναι η Disneyland για «άτακτα» κορίτσια, που γνωρίζουν τα όρια τους και θέλουν να τα ξεπεράσουν. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το Λας Βέγκας , λέγεται «αμαρτωλή πόλη» . Η παγκόσμια πρωτεύουσα του τζόγου και της διασκέδασης, σας περιμένει για να ζήσετε στιγμές που μάλλον δεν θα θέλετε να διηγειθείτε στα εγγόνια σας. Προσφέρει πλειάδα επιλογών, όχι μόνο όσον αφορά τη «Θεά τύχη», αλλά διαθέτει ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους σας σχετικά με τη γαστρονομία, τα ψώνια και τη διασκέδαση του επισκέπτη.

5. Στην εξοχή!

«Στα δέντρα, αδελφές μου!» φωνάξτε! Αν τα χρέη δεν σας επιτρέπουν πολλά πολλά, και έχετε «λυγίσει» τις πιστωτικές σας υπάρχει λύση να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Κάποια από εσάς, θα έχει εξοχικό, στο χωριό, σ’ ένα νησί δεν μπορεί! Πάρτε τα κλειδιά και ζήστε ένα «no budget story» με καλή παρέα. Γιατί, μην ξεχνιέστε «κι η φτώχεια θέλει καλοπέραση»


Δήμητρα Μποφυλάτου
[email protected]