Οι Κινέζοι επιλέγουν την Κρήτη, για το γάμο τους

kriti
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Ούτε ένα, ούτε δύο: 16 ζευγάρια από την Κίνα επέλεξαν τη χώρα μας, και συγκεκριμένα την πανέμορφη πόλη των Χανίων, για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Τα ζευγάρια, που συνοδεύονται από ομάδα 32 Κινέζων μελλόνυμφων,  θα επισκεφθούν το Ρέθυμνο, τον Άγιο Νικόλαο και το Ηράκλειο, με τελευταίο σταθμό τη Σαντορίνη για να ολοκληρώσουν την περιήγησή τους στο Αιγαίο. Η όλη διαδικασία θα βιντεοσκοπηθεί και θα δημιουργηθεί ένα διαφημιστικό φιλμ που θα παρουσιαστεί στην εβδομάδα τουρισμού στη Σανγκάη, με στόχο η Ελλάδα να αποκτήσει πρόσβαση σε μια αχανή τουριστική αγορά, όπως της Κίνας.

 

«Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής και φιλόξενη χώρα, που μπορεί να προσφέρει αξέχαστες μοναδικές εμπειρίες. Είναι ένας τόπος με ανεξάντλητα ερεθίσματα, φυσικό περιβάλλον, πολιτιστική κληρονομιά, ωραίο τρόπο ζωής, γαστρονομία και κοιτίδα του σύγχρονου πολιτισμού. Αυτό είναι το μήνυμα που θα πρέπει να μεταφέρετε στην πατρίδα σας όταν επιστρέψετε» δήλωσε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, καλωσορίζοντας τα ζευγάρια.

Η υπουργός Τουρισμού εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι και φέτος ο τουρισμός θα πάει ακόμα καλύτερα, και πρόσθεσε ότι για να μπορέσει η Ελλάδα να γίνει ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, θα πρέπει να προσφέρει έναν πολύ καλό ποιοτικό τουριστικό προϊόν και καλές υπηρεσίες, αλλά και να προσεγγίσει νέες αγορές όπως είναι η κινεζική. «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα μας να διαφημιστεί», δήλωσε χαρακτηριστικά. η υπουργός και τόνισε ότι «θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι ένας ιδανικός προορισμός».


Δήμητρα Μποφυλάτου
[email protected]