Το Ελατοχώρι στα χνάρια του "Sex & The City"

elatoxori
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Η Ομάδα Νέων του Ελατοχωρίου Πιερίας (Y.P.P. - Youth Positive Power) έρχεται με μια νέα διοργάνωση, με τίτλο εμπνευσμένο από τη γνωστή σειρά “Sex & The City”- “S** & The Village”! Θα πραγματοποιηθεί τις ημερομηνίες 3 και 4 Μαϊου 2014 σε δύο σημεία του χωριού.

Με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, το Ελατοχώρι προτείνει την εξοχή και το πράσινο του βουνού ως έναν εναλλακτικό προορισμό διασκέδασης. Θα μπορέσει, έτσι, ο επισκέπτης να γνωρίσει τις ομορφιές της φύσης και να βιώσει ένα τριήμερο χαλάρωσης υπό τη μαγευτική θέα του Ολύμπου.


Στη συγκεκριμένη διοργάνωση “S** & The Village”, βασική ιδέα είναι ο ελληνικός τρόπος διασκέδασης! Άφθονο ούζο και τσίπουρο, σουβλάκια, πικ νικ και διάσημα cocktail με εναλλακτικές, τοπικές ονομασίες! Το γνωστό σε όλους “Cosmopolitan” έρχεται να αντικατασταθεί με το ανυπέρβλητο “Elatochoritan” καθώς και “Ouzo Colada”, “Tsipourito” και πολλά άλλα! Το πρόγραμμα αναλυτικά:


Σάββατο 3 Μαΐου 2014
14:00 – Στο Πάρκο «Πηγή Κεραμίδα» στο Παλιό Χωριό θα γυρίσουμε στην παράδοση και θα πιάσουμε το Μάη, δίπλα σε ποταμάκια και ξύλινες γεφυρούλες φτιαγμένες με μεράκι! Τα κάρβουνα θα είναι αναμμένα, τα σουβλάκια θα σιγοψήνονται ενώ το ούζο και τσίπουρο «Κατσάρος» θα ρέει άφθονο! Για να μην ξεχνάνε οι μεγάλοι τις παιδικές τους συνήθειες και για να τις… επαναλαμβάνουν οι μικροί, τα υπαίθρια παιχνίδια θα δώσουν κι εκείνα το παρών τους!

Είσοδος 5,00 ευρώ (Περιλαμβάνει σουβλάκια με σαλάτα και άφθονο τσίπουρο/ούζο).


Κυριακή 4 Μαϊου 2014

12:00 – Στην πλατεία του Παλιού Χωριού θα ξεφαντώσουμε καλοκαιρινά σε τοπίο βουνίσιο! Πισινούλες, ξαπλώστρες, ναυαγοσώστες, μπρατσάκια, σωσίβια και ότι άλλο φανταστεί ο καθένας, θα υπάρχουν στο απόλυτο καλοκαιρινό party βουνού! Ο DJ θα  φορέσει την πιο μαγιάτικη διάθεση και θα ξεσηκώσει με τις μουσικές του, τα ευφάνταστα cocktails –κυρίως με βάση το τσίπουρο «Κατσάρος»- θα ανακινούνται από τον έμπειρο οινοχόο μας του café-bar “Λίθινο”, ενώ τα υπαίθρια παιχνίδια θα δώσουν και πάλι το παρών!

Τιμή Cocktail: 5,00 ευρώ - Τιμή Ποτού: 4,00 ευρώ


Υπάρχει όμως και ένας κώδικας ντυσίματος που παρακαλούνται όλοι να τηρήσουν… μαγιό φυσικά!  Ε εντάξει… αν όχι μόνο μαγιό, κάτι καλοκαιρινό: Καπέλο, σαγιονάρες, σορτσάκια, τοπάκια.. υπάρχουν επιλογές!Όλοι μπορείτε να φέρετε και κάτι. Τις ρακέτες σας, το τόπι σας και ότι άλλο σκεφτείτε! Φυσικά, μην ξεχάσετε αντηλιακό!
Οι ξενώνες και τα ξενοδοχεία του χωριού, παλαιού και νέου, θα έχουν προνομιακές προσφορές για τις ημέρες αυτές. Όλα τα καταλύματα και τις επιχειρήσεις θα τα βρείτε στη σελίδα του Ελατοχωρίου στο Facebook: Ελατοχώρι.