Απόβαση Αυστριακών στη Μύκονο

4-proorismoi-pasxa-proorismoi-pasxa
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΜΑΙΟΥ 2014

Γνωστά ονόματα της σοουμπίζ, εκπρόσωποι τριών τηλεοπτικών δικτύων, 20 δημοσιογράφοι αυστριακών εντύπων και διευθυντές από 14 τουριστικά γραφεία θα επισκεφθούν το νησί των Ανέμων από τις 7 έως 9 Μαΐου .

Με πρωτοβουλία της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του δήμου Μυκόνου, της αυστριακής αεροπορικής εταιρείας "Flyniki" και με συνδιοργανωτή το γραφείο Αυστρίας του ΕΟΤ, η 52 μελής ομάδα θα φιλοξενηθεί και θα ξεναγηθεί στη Μύκονο, όπου θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στα στενάκια της Χώρας και στις παραλίες του νησιού.

Το γραφείο Αυστρίας του ΕΟΤ, υποστηρίζει πως  πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα «ταξίδια εξοικείωσης» και από τις μεγαλύτερες τουριστικές δημοσιογραφικές αποστολές που πραγματοποιούνται φέτος στην Ελλάδα. Όπως καταλαβαίνετε η Μύκονος θα βρεθεί στο επίκεντρο της προβολής από τα αυστριακά Μέσα Ενημέρωσης.

Η εταιρεία Flyniki έχει αυξήσει φέτος τις πτήσεις σε δεκαεννέα ελληνικούς προορισμούς και στοχεύει σε περαιτέρω χρονική επέκταση του. Οι πτήσεις της εταιρείας από Βιέννη προς Καλαμάτα γίνονται από τα τέλη Φεβρουαρίου έως τέλη Οκτωβρίου και οι πτήσεις της προς τη Σαντορίνη είναι καθημερινές.

Ο διευθυντής της Flyniki, Κρίστιαν Λέσγιακ, δήλωσε μάλιστα πως απώτερος στόχος είναι να καταστεί η Ελλάδα προορισμός για όλο τον χρόνο στα πρότυπα της Ισπανίας.  «Κρίνοντας από τη Μύκονο, διαπιστώσαμε, ότι οι ελληνικοί προορισμοί διαθέτουν και την απαραίτητη υποδομή και μπορούν να προσφέρουν στον επισκέπτη εμπειρίες πέρα από ήλιο και θάλασσα» είπε χαρακτηριστικά.