Βουτιές στο νησί των ανέμων

mukonos-paralies
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΜΑΙΟΥ 2014

Άμμος, κύμα, αλατισμένα κορμιά, ρακέτες και mojitos, ξέφρενος χορός και άφθoνο... απενοχοποιημένο φλέρτ. Welcome to Myconos. Κι επειδή πρώτα μαυρίζουμε και μετά γράφουμε, δείτε στο clickatlife.gr τις πιο απίστευτες παραλίες της Μυκόνου κι όσοι είστε στην Αθήνα, πάρτε τώρα την άδειά σας και ζήστε τον μύθο σας στο νησί των Ανέμων.

Ψαρού

Αλατισμένα κορμιά, τεράστια χαμόγελα .Η κοσμικότερη παραλία της Μυκόνου με τον πιο ωραίο κόσμο. Το beαch bar Nammos ανεβάζει τη Ψαρού ψηλά στο χρηματιστήριο αξιών του νησιού. Sushi και nigiri που το βλέπετε να φτιάχνεται μπρόστα σας, άφθονα cocktails και φυσικά οι ακριβότερες ξαπλώστρες του νησιού.

Οι “γοργόνες” του νησιού αράζουν σε γυναικοπάρεες και μ’ ένα τους βλέμμα κάνουν τον αντρικό πληθυσμό να παραμιλάει παραγγέλνοντας ένα ακόμη γύρο σφηνάκια. Είναι η πιο beautiful people παραλία, που μαζεύει κόσμο από όλο το διεθνές  jet set. Όταν φυσάει σε όλοκληρο το νησί, η Ψαρού ειναι η μόνη safe επιλογή, αφού είναι η μόνη παραλία που δεν την επηρεάζουν οι βορειάδες.

Καλό Λιβάδι

Ψιλή άμμος, καταγάλανα νερά. Παλιά ήταν η παραλία των μόνιμων κατοίκων του νησιού, όμως το beach bar “Solimar” έχει αλλάξει τα δεδομένα. Τρελάθηκαμε με τις ινδονησιακές πινελιές, έξυπνα συνδυασμένες με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του και τον κόσμο που χορεύε ακόμη και έξω στους δρόμους,  θυμίζοντας παλιά καλή ταινία του Δαλιανίδη. Εδώ η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ και είναι ο ιδανικός προορισμός για να καλωσωρίσετε το καλοκαίρι, όπως του πρέπει!

Ελιά

Η πιο gay friendly παραλία σε ολόκληρο το νησί. Cool εμφανίσεις, χαλαρή διάθεση, γυμνά σώματα που περιπλανιούνται παίζοντας ρακέτες, κολυμπώντας αμεριμνα. Αγαπάμε τις άνετες, ημίδιπλες ξαπλώστρες. Τα νερά είναι πεντακάθαρα και οι τιμές πολύ cool. Tην ψηφίζουμε γιατί μπορείς να κάνεις τη βουτιά σου ολόγυμνος χωρις να σε κοιτάζει κανείς, γιατί είναι ανεπιτήδευτη και δεν παίζει posing…

Super Paradise

Κατεβαίνεις μια τεράστια ανηφόρα..Βλέποντας τις γουρούνες να “μένουνε” προσπαθώντας να ανέβουν την ίδια ακριβώς ανηφόρα, ακούς τα beats δυνατά, να χτυπουν σαν αφρικάνικο ταμ ταμ το κεφάλι σου και κατεβαίνεις σε μια παραλία κολασμένη, διασκεδαστική. Αράζεις στη ξαπλωστρα και βλέπεις πάνω στο γκρεμό απίστευτα μωρά να λικνίζονται στο σεληνιακό τοπίο… Στο μπαρ γίνεται της τρελής. Τα σφηνάκια πάνε κι έρχονται,οι γοφοί κουνιούνται ρυθμικά και η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο. Μια γυναικοπαρέα δίπλα σου, χορεύει μανιασμένα. Πιες ακόμη ένα σφηνάκι και μπες στο ρυθμό γιατί είσαι στον παράδεισο.


Δήμητρα Μποφυλάτου
[email protected]