Πρώτη και στο γυμνισμό η Μύκονος

super-paradise
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΜΑΙΟΥ 2014

H Huffington Post ξεχωρίζει τις 13 καλύτερες παραλίες γυμνιστών σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανάμεσά τους φυσικά και μια πασίγνωστη παραλία της Μυκόνου, το Super Paradise. Η συγκεκριμένη λίστα δεν θα μπορούσε να μην έχει ελληνικό… άρωμα.

Πρόκειται για την γνωστή διεθνώς παραλία Super Paradise στη Μύκονο, όπου το καλοκαίρι επικρατεί χαλασμός από χιλιάδες τουρίστες που πηγαίνουν καθημερινά εκεί. Χωρίς να είναι αποκλειστικά παραλία γυμνιστών, επιτρέπεται ο γυμνισμός. Παλαιότερα ήταν ο παράδεισος των γυμνιστών, χωρισμένη σε τρία μέρη: στο gay κομμάτι, εκεί όπου όλοι ήταν γυμνοί, αλλά άνδρες, και στο μέρος των ζευγαριών. Ακόμα κι αν έχει αλλάξει, παραμένει μια καταπληκτική παραλία, με τα ωραιότερα γαλάζια νερά που σπάνια συναντάς.


Στη λίστα βρίσκεται η παραλία Saline Beach στο Σαιν Μπαρθ, η παραλία  Es Cavallet Beach στην Ισπανία, στη Φλόριντα  η Haulover Beach, στο Σαν Ντιέγκο, η Black's Beach, στο Σεν Τροπέ, στη Χαβάη η παραλία Little Beach, στη Βενεζουέλα  η παραλία Playa El Agua, στο Σαν Φραντσίσκο η Baker Beach, στη Φλόριντα η Haulover Beach και στη Xαβάη, η παραλία Kehena Black Sand Beach.