Η Σαντορίνη παίρνει το «ασημένιο» στους μελλόνυμφους

oia-santorini
ΠΕΜΠΤΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Η μυστηριώδης Σαντορίνη είναι o δεύτερος πολυτελής προορισμός παγκοσμίως, για τους νεόνυμφους που θέλουν να περάσουν μήνα του μέλιτος σε ειδυλλιακούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Τους προορισμούς επέλεξε το βρετανικό 101 Honeymoons.

Στη πρώτη θέση είναι το Παρίσι  και «χάλκινο» μετάλλιο παίρνει το Κάπρι. Η Σαντορίνη αναφέρεται ως το απόλυτο νησί, «όπου ο ρομαντισμός ανθεί, με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική των τέλειων θόλων όπου παντρεύεται το λευκό και το μπλέ. Τα καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού είναι δομημένα  πάνω σε αυτό το κόνσεπτ. Μεταξύ τους βρίσκεται και το Grace Santorini με τις ιδιωτικές βεράντες και τις πισίνες για δύο. Το Κάπρι της Ιταλίας ακολουθεί στην τρίτη θέση με δύο προτάσεις ξενοδοχείων στο τοπ της λίστας, το Hotel Capri και το  J.K Place Capri, ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται μία από τις πιο δημοφιλείς μεγαλουπόλεις όλου του κόσμου, η Νέα Υόρκη.

Η Καραϊβική ακολουθεί με τα νησιά Τερκς και Κέικος με τα πιο exclusive resorts, τα Parrot Cay και Amanyara ενώ στην έκτη, έβδομη και όγδοη θέση είναι η Νότια Αφρική, η Βραζιλία, και οι Μαλδίβες. Οι Σεϋχέλλες ακολουθούν στην ένατη θέση, ενώ τελευταία στο τοπ 10 βρίσκεται η Νέα Ζηλανδία.