Τα γλυπτά του Παρθενώνα σε διαδραστική εφαρμογή στο Ελ. Βενιζέλος

elgineia
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Οι επιβάτες του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος πλέον μπορούν να πουν τη γνώμη τους για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, με τη νέα εφαρμογή στις οθόνες του αεροδρομίου.

Μια νέα διαδραστική εφαρμογή φιγουράρει σε 4 οθόνες του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος, όπου ο καθένας θα μπορεί να συναρμολογήσει τη Δυτική Μετώπη του Παρθενώνα και επαναφέροντας την έκτη Καρυάτιδα στο φυσικό χώρο της να εκφράσει τη γνώμη του απαντώντας στην ερώτηση «Είστε υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα ναι ή όχι;».

Οι οθόνες βρίσκονται στα επίπεδα αναχωρήσεων και αφίξεων και ουσιαστικά αποτελούν ένα βήμα, μέσω του οποίου οι επιβάτες μπορούν να πουν τη γνώμη τους επί του θέματος, ενισχύοντας ανάλογα με την απάντησή τους την εθνική εκστρατεία της χώρας μας, όπως δήλωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του αεροδρομίου της Αθήνας, η οποία συνέχισε «Η πρωτοβουλία αυτή προσθέτει ακόμη ένα σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα των συστηματικών δράσεων του αεροδρομίου για την πόλη μας, η οποία σημειώνει ήδη ιδιαίτερα δυναμική ανάκαμψη ως τουριστικός προορισμός».

Η τάση των απαντήσεων φάνηκε από τα πρώτα κιόλας αποτελέσματα κατά την παρουσίαση της εφαρμογής, όπου από τις 129 ψήφους, οι 125 ήταν υπέρ της επιστροφής.