Πρωτοχρονιάτικα πάρτι για κάθε γούστο σε 6 ευρωπαϊκές πόλεις

praga
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς κανείς δεν κοιμάται πριν να έρθει το πρωί –ή και το μεσημέρι… Πώς, όμως, επιλέγουν να διασκεδάσουν σε 6 ευρωπαϊκές πόλεις;

Όσοι κατάφεραν να αποδράσουν σε κάποια από τις παρακάτω ευρωπαϊκές πόλεις, τότε τους περιμένει χορός μέχρι πρωίας, διασκέδαση και αλλαγή χρόνου σε ξέφρενους ρυθμούς. 

Δείτε πώς θα καλωσορίσουν τη νέα χρονιά στο Άμστερνταμ, το Βερολίνο, τη Μαδρίτη κ.ά και μπείτε κι εσείς σε πρωτοχρονιάτικη διάθεση, ακόμη κι αν είστε ακόμα στο γραφείο!

Πράγα: πάρτι με… θέα
Στην πρωτεύουσα της Τσεχίας θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε όλο το βράδυ στο Duplex Club, ένα bar/restaurant στη μέση της πλατείας Wenceslas με θέα την υπέροχη πόλη με τα φώτα της και με τη συνοδεία καλού φαγητού. Μετά τις 10, όμως, τα μαχαιροπίρουνα μαζεύονται και το μέρος μεταμορφώνεται σε nightclub, όπου τη νέα χρονιά καλωσορίζουν όλοι με μουσική και χορό.

Μαδρίτη: χορός και clubbing
Η ισπανική πρωτεύουσα φαίνεται να ξέρει πώς να διασκεδάζει, ειδικά την Πρωτοχρονιά, αφού πολλά και διαφορετικά πάρτι οργανώνονται σε διάφορα σημεία της, κρατώντας τους όλους ικανοποιημένους. Κι όσοι θέλουν να υποδεχτούν το νέο χρόνο χορευτικά, το διάσημο nightclub Fabrik, όπως και το Teatro, τους επιφυλάσσουν dj sets και μουσική μέχρι το μεσημέρι της πρώτης ημέρας του 2015.

Γενεύη: διασκέδαση με φόντο λίμνες και βουνοπλαγιές
Σχεδόν 3 ώρες πτήσης μακριά, η Γενεύη, αν μη τι άλλο, δημιουργεί ένα ξεχωριστό σκηνικό με τη λίμνη της… πρωταγωνίστρια. Ο Rémy Pagani, μάλιστα, ο δήμαρχός της, έχει προσκαλέσει όλο τον κόσμο να περάσει εκεί την Πρωτοχρονιά του, σε όμορφο τοπίο με live μουσική, διεθνούς φήμης djs και πολύ… φαγητό.

Βερολίνο: Πρωτοχρονιά με φαγητό
Στο Βερολίνο πραγματοποιούνται μερικά από το πιο hot πρωτοχρονιάτικα πάρτι στα club, αλλά και στους δρόμους του. Περίπου 1 εκατομμύριο κόσμος μαζεύεται ανάμεσα στην Πύλη του Βρανδεμβούργου και τη Στήλη της Νίκης, απολαμβάνοντας το φεστιβάλ φαγητού και τα πυροτεχνήματα να γεμίζουν τον ουρανό χρώματα. Η είσοδος είναι δωρεάν, που σημαίνει ότι όσοι παρευρίσκονται, περνούν την Πρωτοχρονιά τους οικονομικά.

Άμστερνταμ: αλλαγή χρόνου με techno
Συγκαταλέγεται στις πιο ακριβές πόλεις της Ευρώπης, οι τουρίστες, όμως, φαίνεται να την αγαπούν κι ένας λόγος είναι και το φεστιβάλ Awakenings, που «ταρακουνά» τους νέους στο σώμα και την ψυχή με τη μουσική του, αφού πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα techno event της χώρας. Πραγματοποιείται στο Gashouder σε ένα παλιό βιομηχανικό κτίριο του 1902 και στο φετινό πρωτοχρονιάτικο πάρτι, ο διάσημος βετεράνος dj και παραγωγός Carl Cox δεν θα αφήσει την πόλη να κοιμηθεί πριν έρθει το… μεσημέρι.

Ρώμη: πίτσα, φεστιβάλ, αγάπη και καλή χρονιά
Δύσκολα θα ξεχάσετε την Πρωτοχρονιά στη Ρώμη αν βρεθείτε εκεί και το Amore Festival θα φροντίσει γι’ αυτό με διάφορους διάσημους dj του χώρου της ηλεκτρονικής μουσικής να γιορτάζουν μαζί σας την αλλαγή του χρόνου στο εκθεσιακό κέντρο Nuova Fiera Di Roma. Κι αν το… hangover σας χτυπήσει την πόρτα το πρωί, λίγη πίτσα θα σας φέρει και πάλι σε ισορροπία.