Τι να βάλετε στη βαλίτσα σας για ένα πιο υγιεινό και fit ταξίδι

balitsa-taksidi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Οι πιο δραστήριοι, που δεν αρκείστε σε μερικές βόλτες και άραγμα για καφέ στις πόλεις που επισκέπτεστε, δείτε τι πρέπει να έχετε απαραιτήτως μαζί σας στο επόμενο ταξίδι σας, ώστε να το μεταμορφώσετε σε πιο υγιεινό.

Για κάποιους, τα ταξίδια σημαίνουν λίγο περπάτημα και πολύ… κούρνιασμα, για άλλους το αντίθετο. Αν θέλετε να διατηρήσετε τη φυσική σας κατάσταση και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, κάποια πράγματα θα σας χρειαστούν.

Αθλητικά παπούτσια και φόρμες: Αποτελούν την πιο κατάλληλη ενδυμασία για να γυρίσετε μια πόλη χωρίς να νιώσετε πόνο στα πόδια, δυσφορία από στενά ρούχα κ.ο.κ., συν του ότι μπορείτε να επισκεφτείτε και το fitness center του ξενοδοχείου.

Λάστιχο γυμναστικής: Γιατί να αφήσετε τους μυς σας να χαλαρώσουν; Πάρτε μαζί σας ένα λάστιχο γυμναστικής, φορτώστε βιντεάκια στο youtube και κάντε ένα μίνι πρόγραμμα ενδυνάμωσης όποια στιγμή της ημέρας βρείτε χρόνο, ειδικά αν βρίσκεστε σε επαγγελματικό ταξίδι.

Μπάρες ενέργειας και ξηρούς καρπούς: Το γεγονός ότι σε ένα ταξίδι περνάτε πολλή ώρα στο δρόμο, καίγοντας συνεχώς θερμίδες από το περπάτημα, σημαίνει ότι θα πεινάτε και αρκετά. Αντί να χαλάσετε όλα σας τα χρήματα αγοράζοντας σνακ που ενδεχομένως να μην είναι υγιεινά και να σας κάνουν να πεινάτε συντομότερα στη συνέχεια, προμηθευτείτε μπάρες ενέργειας, που θα σας χαρίσουν και ενέργεια και φυτικές ίνες που χρειάζονται για να παραμείνετε χορτάτοι για περισσότερη ώρα. Οι ξηροί καρποί και οι μπάρες ενέργειας θα σας χρειαστούν και στο αεροπλάνο, όπου μπορείτε να στραφείτε σε αυτά αν δεν σας προσφέρεται γεύμα ή το γεύμα που προσφέρεται δεν είναι του γούστου σας.

Απολυμαντικά μαντηλάκια: Αυτό είναι κάτι που ούτε θα διατηρήσει τους μυς σας, ούτε τη φυσική σας κατάσταση, σίγουρα, όμως, θα σας κρατήσει υγιείς και μακριά από μικρόβια, καθώς σε ένα ταξίδι βρίσκεστε συνεχώς έξω, σε μέσα μεταφοράς και σε δημόσιους χώρους στους οποίους μπορεί να γίνεται… πάρτι μικροβίων.