Η Αλόννησος πήγε… Ολλανδία

alonisos
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Arnhem της Ολλανδίας, ο Δήμος Αλοννήσου πρόβαλλε εναλλακτικές μορφές τουρισμού, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον.

Στην πρωτότυπη εκδήλωση “Dreaming about Greece” που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Arnhem της Ολλανδίας από το ολλανδικό ταξιδιωτικό website για την Ελλάδα griekenland.net και την Coco-Mat, ο Δήμος Αλοννήσου συμμετείχε προβάλλοντας εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από παραδοσιακούς χορούς και τοπικά πιάτα, με σκοπό την ανάδειξη ποιοτικών τοπικών προϊόντων και προορισμών της Ελλάδας και απ’ ό,τι φαίνεται συγκέντρωσε το ενδιαφέρον Ολλανδών επαγγελματιών, δημοσιογράφων, επωνύμων και φίλων της Ελλάδας γενικότερα.

Όπως αναφέρεται στο griekenland.net, η Αλόννησος προσφέρεται για πεζοπορία, κατάδυση, επίσκεψη του θαλάσσιου Πάρκου, ενώ η τουριστική συνείδηση των κατοίκων και οι πρωτοβουλίες εθελοντών για τον καθαρισμό των ακτών, μεταξύ άλλων, δικαιώνουν τις συνεχείς βραβεύσεις και τις υψηλές βαθμολογίες στη διεθνή κατάταξη προορισμών.