Οι 9 χώρες με τις πιο όμορφες… γυναίκες στον κόσμο

souideza
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Από τις 196 χώρες που υπάρχουν στον κόσμο σήμερα, μερικές ξεχωρίζουν για την καλή τους οικονομία, άλλες για τη φιλοξενία, άλλες για τις θάλασσες και κάποιες για τις… όμορφες γυναίκες.

Για πολλούς, η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, ενώ για άλλους εντοπίζεται στο ωραίο σώμα, στα όμορφα χαρακτηριστικά, στα πλούσια μαλλιά και στα εκφραστικά μάτια. Κι επειδή την εσωτερική ομορφιά, αν και πιο σημαντική, δεν μπορεί εύκολα να τη μετρήσει κάποιος, τουλάχιστον όχι με μια ματιά, ας δούμε αυτό που γίνεται εύκολα φανερό: την εξωτερική ομορφιά των γυναικών και πού πρέπει να ταξιδέψετε για να βρείτε τις πιο όμορφες του γυναικείου φύλου.

Σουηδία
Δεν είναι τυχαίο που ο χαρακτηρισμός «Σουηδέζα» λέγεται πάντα για καλό, για να περιγράψει πόσο όμορφη είναι μια γυναίκα, γι’ αυτό και οι… βόρειες στρογγυλοκάθονται ψηλά στη λίστα. Η ομορφιά τους είναι κατά μία έννοια εξωπραγματική, με αψεγάδιαστο δέρμα, ψηλή και λεπτή σιλουέτα και –συνήθως- ξανθά μαλλιά. Τα μπλε μάτια, η λεπτή μύτη και οι γωνίες του προσώπου είναι 3 ακόμη χαρακτηριστικά που συνθέτουν την τέλεια εικόνα φυσικής ομορφιάς, ενώ οι γυναίκες από τη Σουηδία θεωρούνται, ακόμη, ιδιαιτέρως ανεξάρτητες και καλλιεργημένες. 

Βενεζουέλα
Η χώρα αυτή της νότιας Αμερικής έχει βγάλει πολλές νικήτριες διαγωνισμών Miss Universe και Miss World, με τις τυπικές γυναίκες που προέρχονται από εκεί να έχουν λεπτό και ψηλό σώμα και γήινα χρώματα.

Βραζιλία
Ως η χώρα που έχει «γεννήσει» μερικά από τα ομορφότερα μοντέλα (βλέπε Ζιζέλ Μπούντχεν, Αντριάνα Λίμα κ.ά.), η Βραζιλία αποτελεί το μέρος όπου οι γυναίκες βρίσκονται ανάμεσα στις ωραιότερες του πλανήτη. Μελαχρινές και ξανθές, σέξι και αθλητικές, με ελκυστικά σώματα και δική τους ιδιαίτερη ομορφιά, οι Βραζιλιάνες χαρακτηρίζονται από σταρένια χροιά και λαμπερό δέρμα, όπως επίσης και «σφιχτό» σώμα.

Αργεντινή
Οι κυρίες από την Αργεντινή ασχολούνται αρκετά με την ομορφιά και την περιποίησή τους, ενώ ξεχωρίζουν για τη λαμπερή, μελαχρινή επιδερμίδα τους, με τη Dolores Barreiro, τη Zaira Nara, τη Luli Fernandez κ.ά. να βρίσκονται ανάμεσά τους.

Ινδία
Θυμηθείτε τη Freida Pinto για να πάρετε μια ιδέα για το τι είδους γυναικεία ομορφιά μπορεί να «γεννήσει» η Ινδία. Εδώ τα χρώματα αλλάζουν αρκετά, με σκουρόχρωμα μαλλιά και επιδερμίδα και έξτρα θηλυκότητα στις κινήσεις και στην παρουσία τους. 

Σερβία
Κι όμως, όσο κι αν πολλοί δεν θα περίμεναν τη Σερβία μέσα σε μια τέτοια λίστα, οι γυναίκες από εκεί συνδυάζουν σλαβική και μεσογειακή ομορφιά, με τις περισσότερες να διαθέτουν ψηλή σιλουέτα με καμπύλες, εκφραστικά μάτια και στυλ.

Γαλλία
Συνήθως ανοιχτόχρωμες, χαριτωμένες, με λεπτή σιλουέτα και στυλ αξιοζήλευτο, οι Γαλλίδες μπορούν και τραβούν τα βλέμματα ακόμη κι όταν είναι επιμελώς… ατημέλητες, διατηρώντας πάντα τη σέξι εικόνα τους. Θυμηθείτε Vanessa Paradis, Marion Cotillard, Catherine Deneuve και φυσικά… Brigitte Bardot.

Νότια Κορέα
Πηγαίνοντας σε ασιατικά πρότυπα ομορφιάς, οι γυναίκες στη Νότιο Κορέα, αλλά και οι ασιάτισσες γενικότερα δείχνουν πολύ νεότερες από την πραγματικότητα, έχουν αθώο, κοριτσίστικο πρόσωπο και συνδυάζουν καθαρό, λευκό, χλωμό δέρμα με μαύρα μαλλιά. Στο ύψος μπορεί να μη... φτάνουν ψηλά, αλλά η λεπτή σιλουέτα τους παραμένει εντυπωσιακή.

Ιταλία
Με τη μεσογειακή ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο, οι Ιταλίδες διατηρούν το μεσογειακό ταμπεραμέντο και συνδυάζουν μαυρισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα, καμπύλες και φυσικά αξιοποίηση της μόδας και του στυλ.