Έχει και η Τήνος… Καρυάτιδες

karyatides-apartments
ΤΡΙΤΗ, 12 ΜΑΙΟΥ 2015

Αν το φετινό καλοκαίρι σας βγάλει στο νησί της πίστης, της τέχνης και του απέραντου γαλάζιου, την Τήνο, επιλέξτε τον οικισμό Καρυά και μείνετε στα υπέροχα δωμάτια Karyatides Apartments.

Είτε ο προορισμός σας είναι η περίφημη Παναγιά της Τήνου, είτε απλώς σκοπεύετε να επισκεφτείτε το νησί για ολιγοήμερες ή πολυήμερες διακοπές, τα Karyatides Apartments στον παραδοσιακό οικισμό Καρυά, 6,5 χιλιόμετρα από την χώρα, υπόσχονται να σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης σε ένα βολικό σημείο για να εξερευνήσετε το νησί.

Στο Karyatides Apartments, το οποίο αποτελείται από έξι ανεξάρτητες κατοικίες ικανές να φιλοξενήσουν από δύο έως και έξι άτομα, θα απολαύσετε απεριόριστη θέα με τις εναλλαγές του λευκού και του μπλε να δημιουργούν την ιδανική εικόνα για χαλάρωση και ηρεμία.

Στην κάθε κατοικία θα βρείτε πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα - φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, καφετιέρα, βραστήρα και όλα τα απαραίτητα σκεύη), έτσι ώστε να μαγειρεύετε τις αγαπημένες σας γεύσεις με ντόπια υλικά, ξεχωριστά υπνοδωμάτια με διπλά ή μονά κρεβάτια, αλλά και χώρο καθιστικού με τηλεόραση και DVD και φυσικά κλιματισμό.

Αυτό, όμως, που θα σας μαγέψει είναι η επιπλωμένη βεράντα με θέα τη θάλασσα και τα αντικρινά νησιά, χαρίζοντάς σας καθημερινά την εικόνα που περιμένατε όλο το χρόνο.

Πληροφορίες: Karyatides Apartments, Καρυά Τήνος Κυκλάδες 84200, 22830 41100, http://www.karyatides.gr/index.php.http://www.karyatides.gr/index.php