Η Νάξος σε… βίντεο κλιπ

naksos
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΜΑΙΟΥ 2015

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Γιάννης Παπαδάκος μαζί με τον τραγουδιστή Κώστα Δόξα και την παρέα του, παρουσιάζουν όλες τις όμορφες γωνιές της Νάξου σε ένα 3λεπτο βίντεο, στο πλαίσιο της νέας τουριστικής καμπάνιας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Ένα τραγούδι για το καλοκαίρι πρωταγωνιστεί στη νέα τουριστική καμπάνια του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με τίτλο «Σε ένα νησί στο κέντρο της γης», το οποίο αποτελεί συνέχεια της σειράς «Όλος ο κόσμος σ’ ένα νησί - Naxos a World to Experience», που έχει στόχο να αναδείξει το νησί και τις ομορφιές του, με έναν πιο μοντέρνο τρόπο, με εναλλαγές εικόνων του νησιού, μουσική και χορό.

Ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας και η Μαρία Μακρή με την παρέα τους ταξιδεύουν τους θεατές σε διάφορα σημεία του νησιού, με τη σκηνοθετική άποψη του Γιάννη Παπαδάκου, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητά του, ξεκινώντας από την περίφημη Πορτάρα και περνώντας στις παραλίες, στις τοπικές γεύσεις και στη νυχτερινή πλευρά του κυκλαδίτικου νησιού. 

Το τραγούδι ερμηνεύει ο Κώστας Δόξας, γράφτηκε από τον Γιάννη Παπαδάκο για τις ανάγκες του προωθητικού βίντεο, ενώ η μουσική είναι από τον dj Ricο και μπορείτε να το δείτε στο youtube εδώ.