Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε μόνοι; Αναγνωρίστε τα σημάδια

gunaika-moni-thalassa-paralia
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Αν δυσκολεύεστε πλέον να κανονίσετε ένα ταξίδι με τους φίλους σας και ο ελεύθερος χρόνος σας δεν συμπίπτει με κανενός, δείτε αν είστε έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο βήμα και ταξιδέψετε χωρίς παρέα.

Είστε έτοιμοι να κάνετε καινούργιους φίλους
Μπορεί να ξεκινήσετε μόνοι, αλλά είστε απολύτως έτοιμοι να «ξεδιπλώσετε» την κοινωνική σας πλευρά και να γνωρίσετε ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Το ταξίδι έχει αρχίσει να έχει περισσότερη αξία από την παρέα
Σίγουρα το να μοιράζεστε μια εμπειρία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα έχει μεγάλη αξία, αλλά αισθάνεστε ότι πλέον δεν σας αποτρέπει το να ξεκινήσετε μόνοι, ειδικά αν πρόκειται για τον προορισμό των ονείρων σας.

Κοιμάστε εύκολα παντού
Τρένα, λεωφορεία, αυτοκίνητα μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε χώρους για ύπνο για εσάς, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα δυσκολευτείτε να κοιμηθείτε σε hostel με άλλους 3-4 αγνώστους.

Δεν φοβάστε να χαθείτε
Ακόμη κι αν δεν έχετε καλή αίσθηση προσανατολισμού, το να χαθείτε δεν σας φαίνεται τρομακτικό, αλλά φαντάζει ως άλλη μια πρόκληση και εν δυνάμει περιπέτεια.

Ξέρετε πώς να γεμίσετε το χρόνο σας
Δεν νιώθετε μοναξιά τις στιγμές που βρίσκεστε μόνοι, καθώς ένα καλό βιβλίο, η αγαπημένη σας σειρά online ή ακόμη κι ένα ποτήρι κρασί μπορούν να σας κρατήσουν καλή παρέα.

Έχετε ήδη φίλους σε όλο τον κόσμο
Είτε λόγω επαγγέλματος, είτε λόγω ταξιδιών, είτε λόγω internet ή ενδιαφερόντων, έχετε αποκτήσει ήδη αρκετούς φίλους στο εξωτερικό ή ανήκετε σε κοινότητες στις οποίες μπορείτε να ενσωματωθείτε στη χώρα προορισμού σας και τελικά να μη μείνετε μόνοι ούτε στιγμή!

Μπορείτε να διαχειριστείτε έξυπνα τα χρήματά σας
Έχετε πλάνο όσον αφορά τα οικονομικά και ξέρετε να ελέγχετε τον εαυτό σας, τα ψώνια σας και τις καταναλωτικές σας τάσεις, χωρίς να χρειάζεστε κάποιον δίπλα σας να σας συγκρατεί.