Τα ξενοδοχεία της Ελλάδας κέρδισαν εντυπώσεις και βραβεία στα World Travel Awards 2015

porto-carras
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Αρκετά ξενοδοχεία της Ελλάδας κέρδισαν πρώτες θέσεις σε διάφορες κατηγορίες στα World Travel Awards 2015, αποδεικνύοντας την ποιότητα των υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού στη χώρα μας.

Όσοι έχουν βρεθεί στη Χαλκιδική και μάλιστα στο μεσαίο πόδι, τη Σιθωνία, σίγουρα θα έχουν περάσει μια βόλτα από το Porto Carras Grand Resort, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυτελή resort της Ελλάδας, με καταλύματα 5 αστέρων, περίπου 1,5 χιλιόμετρο από το Νέο Μαρμαρά. Για άλλη μια χρονιά, το πολυτελές και υπερσύγχρονο συγκρότημα βραβεύτηκε στα World Travel Awards 2015, τον παγκόσμιο τουριστικό θεσμό βραβείων, ο οποίος μετράει ήδη 22 χρόνια και τα βραβεία του θεωρούνται τα σημαντικότερα στο χώρο του τουρισμού. Συγκεκριμένα, τo Porto Carras Grand Resort βραβεύτηκε στην κατηγορία Greece’s Leading Resort, κάνοντας μόνο την αρχή στις βραβεύσεις των ξενοδοχείων της χώρας.

Σημαντική βράβευση πήρε και το Hilton ως το κορυφαίο business ξενοδοχείο στην Ελλάδα, στον ευρωπαϊκό τελικό των έγκριτων βραβείων World Travel Awards 2015. Το ξενοδοχείο ξεχώρισε για το υψηλό επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών του, αποτελώντας πρότυπο για τις επιχειρήσεις του κλάδου του τουρισμού, ενώ η αλυσίδα Hilton Hotel & Resorts βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως Leading Hotel Brand της Ευρώπης.

Σε όλη την Ελλάδα, όμως, υπήρξαν διακρίσεις στα συγκεκριμένα βραβεία. Συγκεκριμένα, το Minos Imperial Luxury Beach Resort & Spa στη Νεάπολη κέρδισε στην κατηγορία Greece’s Leading All Inclusive Resort, το Domes of Elounda στην Κρήτη πήρε την πρωτιά, τόσο στην κατηγορία Greece’s Leading All Suite Hotel, όσο και στην κατηγορία Greece’s Leading Luxury All Suite Hotel, το Iconic Santorini, a boutique cave hotel κέρδισε στην κατηγορία Greece’s Leading Boutique Hotel, ενώ το Westin Athens Astir Palace Beach Resort στη Βουλιαγμένη πήρε την πρώτη θέση στις κατηγορίες Greece’s Leading Conference Hotel και Greece’s Leading Family Resort. Ανάμεσα στις υπόλοιπες διακρίσεις βρίσκουμε και το Hotel Grande Bretagne που βρέθηκε πρώτο στην κατηγορία Greece’s Leading Hotel. Αν θέλετε να δείτε και τις υπόλοιπες διακρίσεις των ξενοδοχείων της χώρας μας και των υπόλοιπων χωρών στα World Travel Awards 2015, κάντε κλικ εδώ.