Φιλοξενία τεσσάρων εποχών και πολλών αστέρων με θέα επί δυο

elimnion-ksenodoxeio
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Λίγες μόλις ώρες από την Αθήνα, το Elimnion Resort ατενίζει τον Ευβοϊκό και την οροσειρά του Παρνασσού. Οι παροχές και η φιλοξενία προσαρμόστηκαν στο περιβάλλον διατηρώντας την ίδια γενναιοδωρία.

Το Elimnion Resort είναι προορισμός που ενδείκνυται εξίσου για όλες τις εποχές του χρόνου και είναι κατάλληλο για εκδρομές μικρής ή και μεγάλης διάρκειας, αφού δεν απέχει ιδιαίτερα από την Αθήνα, αλλά ταυχρόνα, μεταβαίνοντας στην περιοχή, έχεις την ισχυρή αίσθηση ότι έχεις ξεφύγει από όσα αρνητικά σε συνδέουν με την καθημερινότητα. 

NiKOS PALIATSOS

Αυτό επιτυγχάνεται με μια σειρά παροχών. Η διαμονή αρχικά συμβαίνει στις δέκα ανεξάρτητες σουίτες, ιδανικές για στιγμές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς, για οικογένειες που αγαπούν την εξοχή και την θάλασσα, αλλά και για παρέες. Το ξύλο, η πέτρα, η θάλασσα, η μυρωδιά από τα αρωματικά φυτά του κήπου προσθέτουν το δικό τους στοιχείο κάνοντας την επαφή με τη φύση άμεση και απτή.  Με υπηρεσίες πέντε αστέρων, το ξενοδοχείο καλύπτει όλες τις ανάγκες μέσα σε μια καταπράσινη έκταση είκοσι έξι στρεμμάτων και σε απόσταση μόλις 160 μέτρων από την θάλασσα. Το Elimnion Resort βρίσκεται 4 χλμ. από τη Γραφική Λίμνη, 22 χλμ. από τη λουτρόπολη της Αιδηψού και 181 χλμ. από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Όλοι οι χώροι διαμονής, φτιαγμένοι από υλικά άριστης ποιότητας και διακοσμημένοι με αντικείμενα τέχνης από την Καίτη Αναστασάκη (Σύγχρονη Κεραμική) και τον Γιώργο Σεπετζόγλου (Αντικείμενα Γλυπτικής), με τρόπο που συνδυάζει την υψηλή αισθητική και την αρχιτεκτονική απλότητα, παρέχουν αυθεντικότερες εμπειρίες φιλοξενίας. Κάθε χώρος είναι προσεγμένος ως την τελευταία λεπτομέρεια, minimaldesign και εμπλουτισμένος με όλες τις σύγχρονες παροχές. 

@stratini

Ανάλογης αισθητικής και ποιότητας είναι και το εστιατόριο "ΑΣΤΡΑΙΟ" που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Elimnion resort και που είναι ανοιχτό καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας με πρωινό, μεσημεριανά σνακ & βραδινό. Αυτά που το κάνουν ξεχωριστό είναι τα φρέσκα συστατικά, τα προϊόντα με τοπική προέλευση και οι πρωτότυπες συνταγές. 

Το ξενοδοχείο και το εστιατόριο από την 1η Σεπτεμβρίου λειτουργούν για σαββατοκύριακα, τριήμερα, γιορτές (Χριστούγεννα, Πάσχα) ή για άλλους λόγους. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή κράτηση καλέστε στο : 2227032023, επικοινωνήστε στο e-mail: [email protected], επισκεφθείτε το official web site: www.elimnionresort.gr ή μιλήστε μας στο facebook page.