Η KLM καλωσορίζει το νέο της Boeing 787 Dreamliner

klm
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου η KLM θα πραγματοποιήσει τρεις ξεχωριστές πτήσεις για να καλωσορίσει το νέο της Boeing 787 Dreamliner.

Νέο «αέρα» στα ταξίδια της ετοιμάζει η KLM με το νέο της Boeing 787 Dreamliner, το οποίο ετοιμάζεται για... απογείωση στις 22 Νοεμβρίου. Όσοι θέλουν, μάλιστα, να το γνωρίσουν πρώτοι και να πετάξουν μαζί του, μπορούν μέσω της σελίδας www.klm.com/787dreamliner να κάνουν κράτηση των ειδικών εισιτηρίων στα 149 ευρώ για τις συγκεκριμένες πτήσεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν από το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ και θα επιστρέψουν έπειτα από πτήση περίπου μιας ώρας.

Διαφορετική εμπειρία στον αέρα

Κατά τη διάρκεια των πτήσεων καλωσορίσματος οι επιβάτες θα απολαύσουν έναν νέο τρόπο ταξιδιού. Οι συγκεκριμένες πτήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο αεροσκάφος. Οι επιβάτες θα μάθουν σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά του, όπως τα καθίσματα και ο φωτισμός. Οι τεχνολογικές καινοτομίες, το νέο εσωτερικό και τα καινούρια γεύματα πρόκειται να προσφέρουν μια νέα εμπειρία.

Γευστικές δημιουργίες από έναν νέο σεφ

Για έναν ολόκληρο χρόνο, η KLM θα σερβίρει τις δημιουργίες του κορυφαίου Ολλανδού σεφ Jacob Jan Boerma στην Business Class, στις πτήσεις που αναχωρούν από το Άμστερνταμ. Επιπλέον, ο σεφ θα συμμετέχει στις πτήσεις καλωσορίσματος και θα προσφέρει ένα κέρασμα, φτιαγμένο ειδικά για την περίσταση.

Το Boeing Dreamliner 787 θα είναι το πρώτο από τα συνολικά είκοσι ένα αεροσκάφη που η KLM σχεδιάζει να εντάξει στο στόλο της από τα τέλη του τρέχοντος έτους. Σε κάθε Dreamliner θα δοθεί ένα χαρακτηριστικό όνομα, καθένα από ένα διαφορετικό λουλούδι, ίσως το πιο χαρακτηριστικό εξαγώγιμο προϊόν της Ολλανδίας, και που ταιριάζει απόλυτα με την KLM.

Το δεύτερο αεροσκάφος αναμένεται να παραδοθεί αργότερα μέσα σε αυτή τη χρονιά.

Πληροφορίες: https://787dreamliner.klm.com