Budget ξενοδοχεία στη χριστουγεννιάτικη Πράγα από 25 ευρώ

praga
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Όσο πιο πολύ χειμωνιάζει, τόσο πιο ελκυστικό φαίνεται ένα ταξίδι στην παραμυθένια Πράγα, τη βασίλισσα των Χριστουγέννων. Αν αυτή η ιδέα δεν σας αφήνει σε ησυχία, δείτε που να μείνετε, έτσι ώστε να είναι οικονομικά και να έχετε περιθώριο διαμονής περισσότερων ημερών απ’ όσο υπολογίζατε.

Συμβουλευτήκαμε το συνεργαζόμενο με το booking.com, popularhotels.com και βρήκαμε φθηνά δωμάτια που θα σας δώσουν ώθηση να πραγματοποιήσετε ένα χειμωνιάτικο και μαγευτικό ταξίδι στην πρωτεύουσα της Τσεχίας.

Minihotel Vitex

Ακριβώς λίγο πιο έξω από το κέντρο της πόλης, σε ήρεμη τοποθεσία γι’ αυτούς που δεν θέλουν κίνηση και φασαρία με το που βγουν από το ξενοδοχείο τους, το Minihotel Vitex προσφέρει –εκτός από ησυχία- και όμορφα, «ζεστά» δωμάτια. Όλα έχουν το δικό τους μπάνιο, ενώ το ξενοδοχείο διαθέτει κήπο, ταράτσα και εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου. Υπάρχει, ακόμη η επιλογή διαμερίσματος με μια μικρή κουζίνα, ενώ αρκετά κοντά βρίσκεται στάση μετρό και ο πανέμορφος ποταμός Βλτάβα. Δείτε το εδώ.

Hotel Prokopka

Μπορεί το κτίριο να είναι παλιό και η περιοχή να μην είναι και η πιο ήσυχη, αλλά το Hotel Prokopka έχει χαρακτήρα και βρίσκεται ανάμεσα στα πανέμορφα πάρκα Parukarka και Vitkov. Προσφέρει λειτουργικά δωμάτια και διαμερίσματα με πλήρως εξοπλισμένα κουζινάκια και κοινό μπάνιο. Η περιοχή έχει αρκετά καλά εστιατόρια, έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε ποιοτικό φαγητό ανά πάσα στιγμή. Δείτε το εδώ.

Abitohotel

Στα προάστια της Πράγας, κοντά σε στάση του τραμ και με καλή σύνδεση με το κέντρο της πόλης, το Abitohotel προσφέρει μοντέρνα και «ζεστά» δωμάτια, με κάποια από αυτά να διαθέτουν και κουζίνες για όσους ενδιαφέρονται να μαγειρεύουν εντός. Ακόμη, βρίσκεται κοντά στο εμπορικό κέντρο Centrum Chodov για να κάνετε τα ψώνια και τη βόλτα σας, με αρκετούς πελάτες να κάνουν θετικά σχόλια για την περιοχή. Παρ’ όλ’ αυτά λάβετε υπόψη σας ότι απέχει από το κέντρο περίπου 25 λεπτά με το τραμ και αν σας ενδιαφέρει το wi-fi, πρέπει να ξέρετε ότι διαθέτει μόνο στο λόμπι. Δείτε το εδώ.

Hotel Bílý Lev

Βρίσκεται στην trendy περιοχή Zizkov και προσφέρει basic, μοντέρνα δωμάτια με καλές παροχές. Όλα έχουν το δικό τους μπάνιο με ντους ή μπανιέρα και το ξενοδοχείο διαθέτει κήπο, ταράτσα και ενοικιάσεις ποδηλάτου για όσους ενδιαφέρονται. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την όμορφη περιοχή Vitkov. Δείτε το εδώ.

Little Town Budget Hotel

Όταν το budget υπάρχει ακόμη και στην ονομασία του ξενοδοχείου, καταλαβαίνετε ότι μπορείτε να είστε αισιόδοξοι για τα οικονομικά. Το Little Town Budget Hotel στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο από το 1400, θυμίζει παλάτι (εκεί γυρίστηκε και η ταινία “Amadeus” για τη ζωή του Μότσαρτ) και βρίσκεται σε όμορφη τοποθεσία στην ιστορική περιοχή Mala Strana. Διαθέτει απλά δωμάτια, διαμερίσματα και κοιτώνες και κλείνοντας το δωμάτιο που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να διαλέξετε αν θέλετε κοινό μπάνιο ή όχι. Στην περιοχή θα βρείτε εύκολα και πολλά, καλά εστιατόρια, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε. Δείτε το εδώ.