Οι 6 πρώτες ταινίες Star Wars στον… αέρα από την Emirates

star-wars-emirates
ΤΡΙΤΗ, 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Τους ταξιδιώτες και λάτρεις του «Πολέμου των Άστρων» περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη από τον Ιανουάριο του νέου έτους, που θα κάνει το ταξίδι τους με την Emirates… επικό.

Για πρώτη φορά, οι 6 πρώτες ταινίες Star Wars θα είναι διαθέσιμες στο ice, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει της Emirates και όσοι ταξιδεύουν με αυτή, θα μπορούν να τις απολαύσουν από Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ειδικό Star Wars τμήμα στο ice Digital Widescreen, στο οποίο περιλαμβάνονται οι ταινίες: Ο Πόλεμος των Άστρων: Μια Νέα Ελπίδα (1977), Ο Πόλεμος των Άστρων: Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται (1980), Ο Πόλεμος των Άστρων: Η Επιστροφή των Τζεντάι (1983), Ο Πόλεμος των Άστρων: Η Αόρατη Απειλή (1999), Ο Πόλεμος των Άστρων: Η Επίθεση των Κλώνων (2002) και Ο Πόλεμος των Άστρων: Η Εκδίκηση των Σιθ (2005).

Με συνολική διάρκεια 13 ωρών, οι επιβάτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις ταινίες σε μια από τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της αεροπορικής εταιρία και να ξαναθυμηθούν αυτές τις κλασικές ταινίες. Οι υπόλοιποι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τους λόγους για τους οποίους το Star Wars έχει τόσο φανατικούς οπαδούς παγκοσμίως, όπως δήλωσε ο Patrick Brannelly, Emirates Divisional Vice President – Customer Experience.

Το ειδικό αφιέρωμα Star Wars έρχεται να συμπληρώσει τα 2.000 κανάλια on-demand ψυχαγωγίας που διαθέτει το ice Digital widescreen και τις πάνω από 500 ταινίες που θα είναι διαθέσιμες από τον Ιανουάριο του 2016.

Η έβδομη ταινία, Ο Πόλεμος των Άστρων: Η Δύναμη Ξυπνά, που πρόκειται προβληθεί σύντομα στις αίθουσες, θα είναι διαθέσιμη στις πτήσεις της Emirates από τις αρχές του 2016.