Το Λονδίνο «κερδίζει» τους Έλληνες για το πρώτο δίμηνο του έτους

londino-kokkina-leoforeia
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Η πρωτεύουσα της Αγγλίας φαίνεται πως βολεύει πολλούς για μια χειμερινή απόδραση, αφού κατέκτησε την κορυφή στους 5 προορισμούς για σύντομες χειμερινές αποδράσεις που προτιμούν οι Έλληνες.

Μέσω των στοιχείων των κρατήσεων της airtickets.gr από περισσότερους από 3.800 ταξιδιώτες, αποκαλύφθηκαν οι 5 προορισμοί που προτίμησαν περισσότερο οι Έλληνες να ταξιδέψουν τους πρώτες 2 μήνες του έτους, με την πρώτη θέση της πεντάδας να ανήκει στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, οι αποδράσεις αυτές χαρακτηρίζονται ως ολιγοήμερες, με διάρκεια διαμονής έως 5 ημέρες και την πεντάδα απαρτίζουν η Ρώμη, η Κωνσταντινούπολη, το Μιλάνο και το Παρίσι.

Τα στοιχεία που συλλέχθηκαν αφορούν εισιτήρια που έκλεισαν ταξιδιώτες μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για την περίοδο μέχρι 19 Φεβρουαρίου, δηλαδή το πρώτο δίμηνο του 2016. Από τα στοιχεία αυτά προκύπτει, επίσης, ότι η αεροπορική εταιρία που επέλεξαν οι Έλληνες ήταν η Aegean Airlines.

Κι όσο για τις τιμές; Ένα ταξίδι στο Λονδίνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου μπορεί να κοστίσει από 211 ευρώ το άτομο, ενώ για τη Ρώμη, το κόστος για αεροπορικό εισιτήριο και ξενοδοχείο τον Φεβρουάριο περιορίζεται, ξεκινώντας από 110 ευρώ το άτομο. Για την Κωνσταντινούπολη και το Μιλάνο, οι τιμές ξεκινούν από 112 και 173 ευρώ αντίστοιχα.