Ποιοι ελληνικοί προορισμοί έχουν τα καλύτερα ξενοδοχεία

metsobo
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Η trivago εξέτασε τους προορισμούς της Ελλάδας, σύγκρινε τη μέση βαθμολογία των ξενοδοχείων σε κάθε έναν από αυτούς και κατέληξε στη λίστα με τα μέρη στα οποία βρίσκονται τα καλύτερα ξενοδοχεία.

Αν είστε σε περίοδο σχεδιασμού του επόμενου ταξιδιού σας, τότε η τελευταία έρευνα της trivago, trivago Reputation Ranking, μάλλον θα σας φανεί αρκετά χρήσιμη. Μέσω της έρευνας αυτής προκύπτει μια κατάταξη με τους προορισμούς της Ελλάδας, στους οποίους υπάρχουν τα καλύτερα ξενοδοχεία και αν μη τι άλλο, θα σας εξασφαλίσει ποιοτική και απολαυστική διαμονή, αν αυτό παίζει μεγάλο ρόλο στα ταξίδια σας.

Στην 1η θέση της λίστας βρίσκεται το Μέτσοβο με σκορ 89,64, ενώ στη συνέχεια συναντάμε το Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, με 88,49. Την 3η θέση κατακτά το Γαλαξίδι, ενώ η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με το Καστράκι Τρικάλων στην 4η θέση και τον Πλατύ Γιαλό στη Μύκονο στην 5η θέση, με σκορ 87,43.

Στις υπόλοιπες θέσεις της 10άδας βρίσκεται η Χώρα της Ίου, η Χώρα της Αστυπάλαιας, η Νάουσα της Πάρου, οι Καμάρες της Σίφνου και η Λίνδος της Ρόδου. Τα νησιά φαίνεται πως παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στη συνέχεια, με την Αγία Ευφημία της Κεφαλονιάς, τον Πλατύ Γιαλό της Σίφνου, τα Σβορωνάτα στην Κεφαλονιά, την Οία στη Σαντορίνη και το Στάλο στην Κρήτη, να μας στέλνουν μέχρι το νούμερο 15.

Τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου συνεχίζουν να καταλαμβάνουν τις περισσότερες θέσεις στη λίστα με τα 50 μέρη, με τις εξαιρέσεις να έρχονται από τα Τρίκαλα Κορινθίας, την Καστοριά, τη Μεσσηνία με την Καρδαμύλη, την Πορταριά του Πηλίου, το Ναύπλιο, τα Γιάννενα, το Λουτράκι και την Πάργα.