Οι Μυκήνες των Active Sundays πήραν αναβολή

actice-sundays-mukines
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Λόγω των μπλόκων των αγροτών, η εκδρομή στις Μυκήνες θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου. Έτσι θα έχετε δικαιολογία για εκδρομή με το που μπει η Άνοιξη!

Όσοι δεν πρόλαβαν ή έχασαν για άλλους λόγους την προθεσμία για την εκδρομή των Active Sundays στη Μυκήνες αποδεικνύονται τυχεροί, καθώς η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή 6 Μαρτίου.

Για να συμμετάσχετε, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, προκειμένου να εξασφαλίσετε τη θέση σας, με κόστος συμμετοχής 25 ευρώ.

Ακόμη κι αν είστε αρχάριοι με καλή φυσική κατάσταση, μπορείτε να πάρετε μέρος στην ιστορική αυτή διαδρομή-ζωντανό μουσείο, σε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Για να μάθετε τι σας περιμένει στη εκδρομή, κάντε κλικ εδώ.

Οι Active Sundays είναι μια ομάδα που διοργανώνει συνεχώς εκδρομές στην ελληνική φύση, μέχρι να σηκωθεί και ο τελευταίος άνθρωπος από τον καναπέ του και να αποκτήσει εμπειρίες ζωής! Όλες οι εξορμήσεις διοργανώνονται και οδηγούνται από έμπειρους πεζοπόρους, ορειβάτες, συνοδούς και ειδικούς άλλων υπαίθριων δραστηριοτήτων περιπέτειας στην ελληνική φύση. Οι εξορμήσεις γίνονται σχεδόν κάθε Κυριακή και σε μερικές περιπτώσεις περιλαμβάνουν και διανυκτέρευση ή διανυκτερεύσεις.

Πληροφορίες: http://www.activesundays.com/mycenae-prosymna.html