Η Telegraph ψηφίζει Ρόδο, Κέρκυρα και Λευκάδα για οικογενειακές διακοπές

rodos
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Για άλλη μια φορά, η βρετανική εφημερίδα Telegraph αναδεικνύει τις ομορφιές της Ελλάδας και συστήνει στις οικογένειες να προτιμήσουν 3 ελληνικά νησιά, ανάμεσα σε άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Η βρετανική εφημερίδα Telegraph έχει τιμήσει τη χώρα μας με δημοσιεύματά της, ουκ ολίγες φορές. Από τα ελληνικά γευστικά μυστικά της Ελλάδας, μέχρι τα φαράγγια του Βίκου και της Σαμαριάς, αλλά και τα Κουφονήσια, η Telegraph δεν παύει να εντοπίζει όμορφα μέρη στη χώρα μας. Σε τελευταίο δημοσίευμά της, μάλιστα, φτιάχνει μια λίστα με τα καλύτερα νησιά της Ευρώπης για οικογενειακές διακοπές και συμπεριλαμβάνει σε αυτή, 3 ελληνικά νησιά: τη Ρόδο, την Κέρκυρα και τη Λευκάδα.

Για τη Ρόδο, αναφέρει ότι προσελκύει τόσο τις οικογένειες, όσο και αυτούς που αγαπούν την ιστορία, την αισθητική και τη γαστρονομία, συστήνοντας ένα πέρασμα από την Παλιά Πόλη, εξερεύνηση των κοιλάδων και των παραλιών, αλλά και θαλάσσιες περιηγήσεις με σκάφη με γυάλινο πάτο.

Όσον αφορά την Κέρκυρα, αναφέρεται στο θαλάσσιο πάρκο Aqualand που είναι ό,τι πρέπει για οικογένειες, στις ακτογραμμές της και στις παραλίες που θα εξυπηρετήσουν τις οικογένειες με παιδιά. Τέλος, οι εντυπωσιακές παραλίες της Λευκάδας, τα θαλάσσια σπορ, ο Άγιος Νικήτας, το Κάθισμα, η τιρκουάζ θάλασσα είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία του πανέμορφου νησιού που αναφέρονται στο δημοσίευμα.

Η πλήρης λίστα της Telegraph με τα καλύτερα ευρωπαϊκά νησιά για οικογενειακές διακοπές είναι:

1. Hvar, Ισπανία

2. Mallorca, Ισπανία

3. Lanzarote, Κανάρια Νησιά

4. Ρόδος, Ελλάδα

5. Kέρκυρα, Ελλάδα

6. Κορσική, Γαλλία

7. Σαρδηνία, Ιταλία

8. Λευκάδα, Ελλάδα

9. Île de Ré, Γαλλία

10. Σικελία, Ιταλία

11. Minorca, Ισπανία