Η Σαντορίνη γίνεται ακόμα πιο ρομαντική με την Pina Caldera Residence

pina-caldera-aria-hotels TRYFON GEORGOPOULOS
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Τα Aria Hotels «εισβάλλουν» δυναμικά στη Σαντορίνη με την Pina Caldera Residence και προσθέτουν ακόμη περισσότερο ρομαντισμό στον αγαπημένο μας προορισμό.

Η Σαντορίνη μπορεί να έχει τέτοιο φυσικό τοπίο, που να αρκεί ώστε να δημιουργήσει την ιδανική ατμόσφαιρα ρομαντικών διακοπών. Η νέα Pina Caldera Residence, όμως, καταφέρνει και ενσωματώνεται πλήρως στο τοπίο και συνθέτει ένα ονειρεμένο σκηνικό, σε ένα κάδρο μοναδικό στον κόσμο.

Η Pina Caldera Residence, μια ιδιωτική βίλα απαράμιλλης αισθητικής, χτισμένη στα βράχια της Οίας, προστέθηκε στις Ανεξάρτητες Κατοικίες των Aria Hotels και μοιάζει σαν να είναι βγαλμένη από παραμύθι.

TRYFON GEORGOPOULOS

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό υπόσκαφο σπίτι που μόλις ανακαινίστηκε και χρωστάει το όνομά του στο πεύκο που δεσπόζει στη μεγάλη ιδιωτική βεράντα, θέαμα σπάνιο στο ηφαιστειακό τοπίο του νησιού. Η Pina Caldera αποτελεί ένα πλήρως αυτόνομο καταφύγιο για δύο, που καλύπτει τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών επισκεπτών, προσφέροντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως κλιματισμό, ελεύθερη πρόσβαση ασύρματου internet (Wi-Fi), δορυφορική τηλεόραση, καθώς και υπηρεσίες καθαρισμού και concierge.

Παράλληλα, διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μοντέρνο μπάνιο με ντους και laundry room. Η κρεβατοκάμαρα με το υπέρδιπλο χτιστό κρεβάτι και στρώμα COCO-MAT®, το ευρύχωρο καθιστικό και η τραπεζαρία είναι φωτεινοί χώροι που αποπνέουν ηρεμία, με κοινό παρονομαστή την εξωστρέφεια προς τη μαγική καλντέρα. Τη συνολική αίσθηση αρμονίας έρχεται να συμπληρώσει η πανοραμική θέα του υπαίθριου χώρου της βίλας, με την πισίνα και το υδρομασάζ της.

TRYFON GEORGOPOULOS

Η αγαπημένη Οία, που φημίζεται για το ηλιοβασίλεμά της, απέχει περίπου 20 χλμ. από το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Σαντορίνης. Στο νησί, εκτός από ξεκούραση και πανέμορφα τοπία, μπορείτε να δοκιμάσετε υπέροχο κρασί και να απολαύσετε υψηλή γαστρονομία με εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη.

Αν ετοιμάζετε σύντομα ταξίδι για δύο με νησιώτικο τοπίο, η Σαντορίνη και η Pina Caldera Residence φαντάζουν ως η καλύτερη επιλογή.

Πληροφορίες: http://www.ariahotels.gr/en/content/pinacaldera/welcome-13