Οι Βρετανοί ταξιδεύουν σε Ελλάδα και Ισπανία την άνοιξη

santorini
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Πρώτη βρίσκεται η Ισπανία κι έπειτα η Ελλάδα στις προτιμήσεις των Βρετανών, σύμφωνα με την ταξιδιωτική σελίδα και εφαρμογή, tourbar.com, όσον αφορά ένα ταξιδάκι αυτή την άνοιξη.

Η Ισπανία έχει κατακτήσει σε ποσοστό 14,7% τις καρδιές των Βρετανών που αποτελούν μέλη της ιστοσελίδας tourbar.com, μια σελίδα που συνδυάζει το ταξίδι και τις γνωριμίες, αφού επιλέγουν αυτή τη χώρα για να ταξιδέψουν την άνοιξη, μόνοι, με προοπτική συνάντησης συντρόφου που θα τους συνοδεύσει στο ταξίδι.

Αμέσως μετά, στη δεύτερη θέση της λίστας, βρίσκεται η Ελλάδα με ποσοστό 12%, η οποίο προσελκύει τους Βρετανούς χάρη στις όμορφες παραλίες και την παραδοσιακή κουζίνα της, ενώ την τριάδα ολοκληρώνει η Ιταλία με ποσοστό 9,8%. Τα κριτήρια για την Ιταλία ήταν τα ψώνια και η ιταλική κουζίνα, όπως και η ευκολία πρόσβασης.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Ολλανδία, με ποσοστό 7%, με κριτήρια τα αξιοθέατα, όπως και τις συναυλίες της, ενώ οι παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίες της χάρισαν την πέμπτη θέση, με ποσοστό 6,7%.

Κάποιοι προτιμούν να παραμείνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο (6%) αντί να βγουν εκτός χώρας, ενώ το ίδιο ποσοστό ψηφίζει Κύπρο για spring break. Στη συνέχεια βρίσκεται το Μεξικό με 5,8%, με τις παραλίες και την κουζίνα του να αποτελούν πόλο έλξης, ενώ τη δεκάδα απαρτίζουν η Γαλλία με ποσοστό 3% και η Μάλτα με 2%.

Αυτή την άνοιξη, λοιπόν, αναμένονται αρκετοί βρετανοί τουρίστες στην Ελλάδα.