9 ταξιδιωτικές εφευρέσεις που χρειαζόμαστε εδώ και τώρα

jet-lag
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Σίγουρα τα ταξίδια έχουν εξελιχθεί πολύ σε σχέση με παλιότερα, όπου για να περάσεις τον Ατλαντικό σήμαινε να προσπαθείς να αποφεύγεις παγόβουνα για μια εβδομάδα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλά ακόμη πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν για να διευκολύνουν τα ταξίδια σήμερα.

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι λείπει από τα ταξίδια σας, έτσι ώστε να γίνουν πιο άνετα, οικονομικά και βολικά; Ναι, η τηλεμεταφορά θα ήταν μια καλή περίπτωση, αλλά μέχρι να φτάσουμε ως εκεί, ας δούμε τι άλλο θα εξυπηρετούσε τους ταξιδιώτες, σε περιπτώσεις που σήμερα ακόμη τους ταλαιπωρούν.

Το φάρμακο για το jet lag

Σίγουρα υπάρχουν τρόποι να τη βγάλει κάποιος «καθαρή» μετά από ένα πολύωρο αεροπορικό ταξίδι, ενώ δεν έχουν λείψει και οι βοηθητικές εφαρμογές. Όλα, όμως, θα ήταν καλύτερα αν είχε ανακαλυφθεί το φάρμακο για το jet lag. Να το παίρνεις και να προσαρμόζεσαι στη νέα ζώνη ώρας άμεσα.

Εφαρμογή που να εντοπίζει τις απάτες στα ταξίμετρα

Οι φορές που σας έχουν κλέψει τα ταξί στο εξωτερικό είναι σίγουρα διπλάσιες από αυτές που έχετε αντιληφθεί. Μια εφαρμογή που να αντιλαμβανόταν την απάτη εγκαίρως, θα ήταν σωτήρια για το πορτοφόλι μας.

Ένα τηλέφωνο που δεν βγάζει selfie

Γίνεται άραγε να ξε-ανακαλυφθεί κάτι, μήπως και γλιτώσουμε από τη μάστιγα των selfies;

Γρηγορότερος έλεγχος στα αεροδρόμια

Η ασφάλεια είναι αναμφισβήτητα σημαντικό θέμα, αλλά θα ήταν ωραία να γινόταν στο μέλλον, χωρίς να βλέπουμε τον μπροστινό μας να πρέπει να μείνει με τις κάλτσες για να περάσει από το σύστημα ελέγχου στα αεροδρόμια.

Υπερηχητική υπηρεσία επιβατών

Ας σταματήσουν όλοι να μιλούν για τον διάδοχο του Concorde και ας τον φτιάξουν! Ήρθε η ώρα!

Περισσότερα τραμ στις πόλεις του κόσμου

Όλοι αγαπούν τα τραμ. Μεταφέρεσαι, χωρίς να είσαι κάτω από τη γη βλέποντας μόνο τούνελ.

Αντηλιακά χάπια

Μετρήστε πόσες φορές έχει ανοίξει το αντηλιακό μέσα στα πράγματά σας προκαλώντας «έκρηξη» και θα δείτε ότι η προστασία από τον ήλιο με ένα χάπι θα ήταν η ιδανική λύση.

Real-time μεταφραστής

Ευχαριστούμε το Google Translate για όλη του τη βοήθεια, αλλά τις περισσότερες φορές μας κάνει να ακουγόμαστε σαν να μην έχουμε πάρει ούτε το lower, κάτι όχι και πολύ ελκυστικό για όσους θέλουν να γνωρίσουν κόσμο, χωρίς να λένε “You are beautiful, I love you”.

Χώρος για ύπνο στην οικονομική θέση

Φτιάξτε στενά κρεβάτια. Κόψτε το γεύμα. Κάντε ό,τι χρειαστεί για να μην κοιμόμαστε άλλο σε ορθή γωνία στις πολύωρες πτήσεις!