Οι Active Sundays παίρνουν τα… νησιά!

udra
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΜΑΙΟΥ 2016

Island break σε 3 νησιά του Αργοσαρωνικού ετοιμάζουν οι Active Sundays, οι οποίοι αφήνουν για λίγο τα βουνά και τις πεζοπορίες και αναζητούν λίγο θαλασσινό αεράκι.

Μια διαφορετική Active περιπέτεια καταφτάνει στις 4 Ιουνίου, απ’ αυτές που θα σας κάνουν να υποδεχτείτε το καλοκαίρι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην περιπέτεια αυτή, 3 πανέμορφα νησιά του Σαρωνικού σας περιμένουν σε μια ολοήμερη χαλαρή κρουαζιέρα γεμάτη δυνατές συγκινήσεις, πολιτιστικό ενδιαφέρον και παραδοσιακές γεύσεις, όλα με τη συνοδεία από το αγαπημένο θαλασσινό αεράκι που θα φέρει στο μυαλό πρόωρα τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ετοιμάστε τη φωτογραφική μηχανή, «φορέστε» την καλή, καλοκαιρινή σας διάθεση και ζήστε για μια μέρα σαν τουρίστας σε 3 υπέροχα και αγαπημένα νησιά: Ύδρα, Πόρο και Αίγινα.

Η εκδρομή θα περιλαμβάνει μια ηλιόλουστη, ξέγνοιαστη μέρα δίπλα στη θάλασσα, όπου θα ανακαλύψετε τα κρυμμένα «μυστικά» 3 ξεχωριστών ελληνικών νησιών στην υδάτινη αγκαλιά του Σαρωνικού.

Το ταξίδι θα γίνει με σύγχρονο σκάφος και σε κάθε νησί θα έχετε το χρόνο να δείτε τα σημαντικότερα αξιοθέατα, να ψωνίσετε ή να κολυμπήσετε σε παραλίες με κρυστάλλινα νερά. Πρώτη στάση θα είναι η Ύδρα, ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά με τη μοναδική αρχιτεκτονική και τα γαϊδουράκια του, ενώ έπειτα σειρά έχει ο καταπράσινος Πόρος με τα πεύκα, τις λεμονιές, τα στενά δρομάκια και το καμπαναριό με την πανοραμική θέα. Τελευταία είναι η Αίγινα, με την πλούσια ιστορία, το όμορφο τοπίο με τα περίφημα φιστικόδεντρα, το λιμάνι με την ψαραγορά και την πολύχρωμη πλωτή αγορά, το γραφικό λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας και τους φιλόξενους ανθρώπους της. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το δωρικό Ναό της Αφαίας, τον πιο καλοδιατηρημένο ναό της Ελλάδας, με την υπέροχη θέα στη θάλασσα, ενώ γενικά στην κρουαζιέρα, εκτός από το απέραντο γαλάζιο, σας περιμένει και πεντανόστιμο φαγητό σε μπουφέ, που περιλαμβάνεται στο κόστος συμμετοχής (47 ευρώ/άτομο για τις πρώτες 25 θέσεις και 55 ευρώ/άτομο για τις υπόλοιπες, με περιθώριο δηλώσεων συμμετοχής μέχρι τις 29 Μαΐου).

Αν ακόμη δεν έχετε πάρει χρωματάκι, αυτή είναι η ευκαιρία σας!

Οι Active Sundays είναι μια ομάδα που διοργανώνει συνεχώς εκδρομές στην ελληνική φύση, μέχρι να σηκωθεί και ο τελευταίος άνθρωπος από τον καναπέ του και να αποκτήσει εμπειρίες ζωής! Όλες οι εξορμήσεις διοργανώνονται και οδηγούνται από έμπειρους πεζοπόρους, ορειβάτες, συνοδούς και ειδικούς άλλων υπαίθριων δραστηριοτήτων περιπέτειας στην ελληνική φύση. Οι εξορμήσεις γίνονται σχεδόν κάθε Κυριακή και σε μερικές περιπτώσεις περιλαμβάνουν και διανυκτέρευση ή διανυκτερεύσεις.

Info: http://www.activesundays.com/3-island-break.html