Πέντε ταξιδιωτικά αντικείμενα που θα σας φανούν χρήσιμα στις διακοπές

maska-batraxopedila

Μην ξεχάσετε μάσκα και βατραχοπέδιλα για να κάνετε το μπάνιο σας πιο ενδιαφέρον

ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Επειδή πάντα πακετάρουμε τα βασικά και ξεχνάμε τα δευτερεύοντα, που, όμως, όταν τα χρειαστούμε είναι πιο απαραίτητα από ποτέ, φέτος είπαμε να σας βοηθήσουμε να μην αφήσετε τίποτα εκτός –ή να σας δώσουμε ιδέες να αποκτήσετε κάτι χρήσιμο που δεν έχετε.

Εξοπλισμός snorkeling
Αυτό σημαίνει μάσκα, αναπνευστήρας και βατραχοπέδιλα. Πακετάρετέ τα και αφήστε τους υπόλοιπους να καίγονται στον ήλιο και να ψάχνουν πώς να περάσουν πιο ευχάριστα την ώρα τους στο μπάνιο.

Ωτοασπίδες
Στις διακοπές, ο ύπνος μπορεί να μετατραπεί εύκολα από στιγμή χαλάρωσης σε εφιάλτη, ειδικά όταν η παρέα σας… ροχαλίζει ή η φύση και οι ήχοι της (μαζί της και οι γείτονες) δεν σας αφήνουν να κοιμηθείτε ανενόχλητοι. Κόκορες, μικρά παιδιά που ξυπνούν νωρίς, σκυλιά που γαβγίζουν και οτιδήποτε άλλο σας ενοχλεί, είτε στο δωμάτιο, είτε στο κάμπινγκ, μπορείτε να το γλιτώσετε με 2 ωτοασπίδες. Φέτος μην τις ξεχάσετε.

Με έναν ηλιακό φορτιστή δεν θα μείνετε ποτέ χωρίς μπαταρία

Ηλιακός φορτιστής
Ιδανικό gadget για όσους επιδίδονται σε δραστηριότητες στη φύση και ελεύθερο κάμπινγκ, ο ηλιακός φορτιστής θα σας χρειαστεί για να φορτίσετε οποιαδήποτε συσκευή χρειάζεται φόρτιση. Χρησιμοποιεί τον ήλιο για να φορτίσει και με τις θύρες usb που διαθέτει σας δίνει τη δυνατότητα να φορτίσετε τις συσκευές σας, ενώ κάποιοι διαθέτουν και φακό, ενώ είναι και αδιάβροχοι. Οι τιμές τους ξεκινούν από 10 ευρώ.

Καθαρό, φιλτραρισμένο νερό όπου κι αν βρίσκεστε

Μπουκάλι νερού με φίλτρο
Και πάλι, θα το χρειαστούν οι πιο δραστήριοι εκεί έξω, όσοι κάνουν πεζοπορίες και δραστηριότητες στη φύση και θέλουν να έχουν καθαρό νερό στη διάθεσή τους ανά πάσα στιγμή. Φιλτράρει το νερό από οποιαδήποτε φυσική πηγή και θα το βρείτε στο εμπόριο από 10 ευρώ και πάνω.

Απολυμαντικά μαντηλάκια
Είμαστε σίγουροι ότι τις φορές που τα έχετε αναζητήσει, δεν έχουν βρεθεί στην τσάντα σας και στις διακοπές οι φορές αυτές είναι πολλές, καθώς βρισκόμαστε πολλές ώρες μακριά από το σπίτι, στην παραλία κ.ο.κ. Ειδικά αν σκοπεύετε να κάνετε διακοπές κατασκηνώνοντας στη φύση, τα μαντηλάκια αυτά σας είναι άκρως απαραίτητα.