Πάμε για camping στην Κρήτη;

kriti-grambousa
ΤΡΙΤΗ, 28 ΜΑΙΟΥ 2019

Περιπλανιόμαστε στα camping της Κρήτης και διαλέγουμε προορισμό αλλά και εξοπλισμό.

Αξεσουάρ, σκηνές, αιώρες, υποστρώματα, sleeping bags και όλος ο εξοπλισμός για το cambing σε χαμηλές τιμές! 

Camping Mithimna

Bρίσκεται στον Δραπανιά, δίπλα σε μία αμμώδη παραλία, με πανοραμική θέα στον κόλπο του Καστελίου και περικυκλωμένο από πανέμορφα βουνά, 30 χλμ δυτικά των Χανίων και 4 χλμ ανατολικά της Κισσάμου. Πρόκειται για ένα μεγάλο, σκιερό κάμπινγκ, που παρέχει κουζίνα και πλυντήριο, 24 ώρες ζεστό νερό, μίνι μάρκετ, self-service εστιατόριο με μεγάλη ποικιλία από κρητικό φαγητό, μπαρ, ενώ διοργανώνει και εκδρομές για το Ελαφονήσι, τη Γραμβούσα και το Φαράγγι Σαμαριάς.

Camping Nopigia

Στο βορειοδυτικό άκρο της Κρήτης, στην περιοχή Νωπήγεια, 5 χλμ από την πόλη της Κισάμου και 30 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης των Χανίων, το κάμπινγκ αυτό παρέχει τρεις κατηγορίες πλήρως εξοπλισμένων σκηνών για 2-4 άτομα, αλλά και χώρο σκιερό για τη δική σας σκηνή ή το τροχόσπιτό σας, εστιατόριο με παραδοσιακά ελληνικά και κρητικά φαγητά, μπαρ, μίνι μάρκετ, πισίνα, WiFi, πλήρως εξοπλισμένο χώρο για μαγείρεμα, πλυντήριο ρούχων. Θέλετε κι άλλα;

Matala Camping

Το Matala Camping σας προσφέρει βασικές υπηρεσίες σε μια μεγάλη έκταση, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την παραλία των Ματάλων με τις διάσημες σπηλιές. Σας δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε τον «Μύθο των Ματάλων», όπως στις δεκαετίες του '60 και του '70.  Χαμηλού κόστους διαμονή με βασικές υπηρεσίες: υποδοχή με θυρίδα ασφαλείας, ντους , WC, ζεστό νερό. Δεν διαθέτει κουζίνα, όμως όλα τα κατοικίδια είναι καλοδεχούμενα!

Creta Camping

Βρίσκεται σε ένα από τα πλέον δημοφιλή παραθαλάσσια τουριστικά θέρετρα της Κρήτης, τις Κάτω Γούβες, 16χλμ ανατολικά της πόλης του Ηρακλείου, σε μία δενδρόφυτη έκταση 22 στρεμμάτων, με πλούσια σκίαση από αλμυρίκια, ελιές και τεχνητά κιόσκια. Χαρείτε τις διακοπές σας σε ένα φιλόξενο και φυσικό περιβάλλον, μπροστά στην καταγάλανη θάλασσα, με μεγάλη αμμώδη παραλία και ρηχά νερά. Μεταξύ των παροχών θα βρείτε εστιατόριο με κρητική παραδοσιακή κουζίνα, ηλεκτρικό ρεύμα, μίνι μάρκετ, beach bar, ασύρματη σύνδεση στο internet, πλυντήριο, τηλεόραση, ψυγεία, παιδική χαρά.

Sisi Camping

Πισίνα μεγάλη αλλά και παιδική, snack bar, πλυντήριο, WiFi, ηλεκτρικό ρεύμα, ζεστό νερό συνεχώς και κουζίνα είναι μερικά από όσα προσφέρει το εν λόγω κάμπινγκ στο νομό Λασιθίου.

Camping Grammeno

Σε απόσταση 4 χλμ από το κέντρο της Παλαιόχωρας και πάνω στα καταγάλανα νερά της μαγευτικής παραλίας του Γραμμένου, έχοντας φόντο το κεδρόδασος με τους κέδρους 150 ετών, βρίσκεται το camping. Χαλαρώστε, αντικρίζοντας τον ήλιο να βασιλεύει στο βάθος του Λιβυκού Πελάγους και σταματήστε τον χρόνο σε ένα από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα. Τι προσφέρει; Κουζίνα, ψυγείο, ντόπια προϊόντα και λαχανικά από τον κήπο, πλυντήριο ρούχων, ομπρέλες και καρέκλες στην παραλία, ηλεκτρικό, ζεστό και κρύο νερό, WC, ασύρματους μικροπωλητές, μπάρμπεκιου, μίνι μάρκετ, σνακ μπαρ κ.ά. Φύγαμε;

ΜΑΡΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΗ / [email protected]

Αξεσουάρ, σκηνές, αιώρες, υποστρώματα, sleeping bags και όλος ο εξοπλισμός για το cambing σε χαμηλές τιμές!