Active… τριήμερο στο Πήλιο

active-sundays-pilio

Το Πήλιο με τα φθινοπωρινά του

ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Επειδή των «φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» κι επειδή η 28η Οκτωβρίου φέτος μας χαρίζει ένα όμορφο τριήμερο, οργανώστε το από τώρα και ανηφορίστε με τους Active Sundays στο ρομαντικό Πήλιο, με τη γραφική Πορταριά και το μυθικό βουνό του πρωταγωνιστές.

Ζήστε το φθινόπωρο στα καλύτερά του με τους Active Sundays στο μαγευτικό Πήλιο, σ' ένα τριήμερο με φόντο όλα τα χρώματα κι αρώματα της φθινοπωρινής παλέτας: απέραντα δάση σαν ζωγραφιές, μονοπάτια νέα και κλασικά, κορφές, καταρράκτες, τρεχούμενα νερά, απέραντη θέα στο Αιγαίο και τον Παγασητικό, βόλτα με το παραδοσιακό τρενάκι -τον Μουτζούρη-, κουκλίστικα χωριουδάκια, ευωδιαστές αυλές, περίτεχνα αρχοντικά, τσιπουροκαταστάσεις, τοπικές νοστιμιές και την πιο κεφάτη παρέα.

Η περιπέτειά σας, με αφετηρία την Αθήνα, διαδραματίζεται με βάση την κοσμοπολίτικη Πορταριά, όπου θα διαμείνετε σε 4* mountain resort και για περιορισμένες θέσεις σε πολυτελή παραδοσιακό αρχοντικό. Θα έχετε την ευκαιρία να πεζοπορήσετε σε μια νέα διαδρομή μέσα σε δάσος από πλατάνια, οξιές και καστανιές που περνάει δίπλα από ρέμα, χαρίζοντάς σας μοναδικές εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς με καταρράκτες και τρεχούμενα νερά, εκτός από τα πανέμορφα δέντρα που θα διακοσμούν την πορεία σας με χρώματα φθινοπωρινά.

Απολαύστε το τελευταίο δρομολόγιο της σεζόν με το τρενάκι του Πηλίου

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να πεζοπορήσετε στην καρδιά του δάσους και κοντά σε τρεις από τις κορφές του Πηλίου με υπέροχη θέα, σε εντυπωσιακό και πάλι σκηνικό ώστε να «χορτάσετε» φθινοπωρινές εικόνες. Θα είστε στο τελευταίο για τη σεζόν δρομολόγιο βόλτας με τον Μουτζούρη, το τρενάκι του Πηλίου και ανάμεσα σ' άλλα, θα επισκεφθείτε τη Μακρινίτσα, την Τσαγκαράδα, τις Μηλιές και το Βόλο.

Τρεις χορταστικές μέρες περιπέτειας είναι αρκετές για να βιώσετε τη μαγεία του Πηλίου και να χαραχθεί για πάντα στη μνήμη σας το μυθικό αυτό «σπίτι» των Κενταύρων.

Ακόμη κι αν είστε αρχάριοι, με καλή φυσική κατάσταση, μπορείτε να πάρετε μέρος δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι 7 Οκτωβρίου, με κόστος από 175 ευρώ/άτομο έως 250 ευρώ/άτομο, αναλόγως τη διαμονή.

Οι Active Sundays είναι μια ομάδα που διοργανώνει συνεχώς εκδρομές στην ελληνική φύση, μέχρι να σηκωθεί και ο τελευταίος άνθρωπος από τον καναπέ του και να αποκτήσει εμπειρίες ζωής! Όλες οι εξορμήσεις διοργανώνονται και οδηγούνται από έμπειρους πεζοπόρους, ορειβάτες, συνοδούς και ειδικούς άλλων υπαίθριων δραστηριοτήτων περιπέτειας στην ελληνική φύση. Οι εξορμήσεις γίνονται σχεδόν κάθε Κυριακή και σε μερικές περιπτώσεις περιλαμβάνουν και διανυκτέρευση ή διανυκτερεύσεις.

Info
ActiveHike στο Πήλιο
στις 28-30/10