Πώς να γλιτώσετε χρήματα από τη διαμονή στα ταξίδια σας

Δοκιμάστε το home swap και κερδίστε όλο το κόστος της διαμονής σας

Η εξοικονόμηση χρημάτων είναι πάντα ένα θέμα για όσους ταξιδεύουν συχνά και η διαμονή είναι ένα κομμάτι που ξοδεύουμε αρκετά. Τι μπορούμε να κάνουμε;

Ανταλλαγή σπιτιών
Το home swap, όπως είναι γνωστό παγκοσμίως, σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε με κάποιον συμφωνία ανταλλαγής σπιτιών και να φιλοξενηθείτε εσείς στο σπίτι του κι αυτός στο δικό σας, χωρίς κόστος. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε το ταξίδι σας χωρίς κόστος διαμονής, έχοντας όλες τις ανέσεις ενός σπιτιού. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Τα οικονομικά hostel σε καλή κατάσταση είναι μια ιδανική λύση

Μείνετε σε δωμάτιο αντί για ξενοδοχείο
Τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί «έκρηξη» σε site όπως το AirBnB, που επιτρέπουν στους ντόπιους να νοικιάσουν ένα έξτρα δωμάτιο, τον καναπέ τους, ακόμη και τον κήπο τους σε ταξιδιώτες με πολύ χαμηλότερο κόστος από αυτό του ξενοδοχείου, που μπορεί να φτάνει π.χ. τα 10 ευρώ το βράδυ.

Πείτε «ναι» στα hostel
Ακριβοί προορισμοί όπως το Παρίσι και η Νέα Υόρκη δεν χρειάζεται να παραμένουν άπιαστοι γι’ αυτούς που έχουν χαμηλό προϋπολογισμό. Υπάρχουν φθηνά hostel και δωμάτια που πολλές φορές είναι προσεγμένα και δεν μοιάζουν βγαλμένα από ταινία τρόμου. Κάντε κλικ εδώ για να βρείτε hostel σε όλο τον κόσμο.

διαβάστε επίσης
  • ΟΛΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ