Οι Βρετανοί τουρίστες ψηφίζουν Ελλάδα

plaka-athina-ellada-ilios

Μια βόλτα στην ηλιόλουστη Πλάκα είναι πάντα δελεαστική για τους τουρίστες

ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Οι Βρετανοί φαίνεται πως γυρίζουν την πλάτη τους στο Brexit και ψάχνουν να βρουν λίγο ήλιο στο επόμενό τους χειμερινό ταξίδι, βάζοντας και την Ελλάδα στα πλάνα τους.

Το βρετανικό Simply Holiday Deals πραγματοποίησε έρευνα μεταξύ των μελών του και έφτασε σε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα που αφορούν τους Βρετανούς και τα πλάνα τους για ταξίδια.

Ένα από αυτά είναι ότι ο χειμερινός ήλιος τους ελκύει σαν ιδέα, με την Ισπανία να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των επιλογών τους και την Καραϊβική με την Ελλάδα να ακολουθούν, συνθέτοντας το κορυφαίο τοπ 3 των ταξιδιωτικών επιθυμιών τους για λίγη… λιακάδα. Στις επόμενες θέσεις συναντάμε τη Νότια Αφρική, τη Μέση Ανατολή, τη Φλόριντα, το Μεξικό, τις Μαλδίβες και την Ταϊλάνδη.

Το Brexit δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει πολύ τα ταξιδιωτικά πλάνα των Βρετανών

Οι χριστουγεννιάτικες αγορές δεν κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση στους συμμετέχοντες, απαντώντας «όχι» στο αν σκοπεύουν ποτέ να επισκεφτούν κάποια ή αν έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν, ενώ την ίδια απάντηση έδωσαν και στο αν το Brexit έχει επηρεάσει καθόλου τη δυνατότητα ή τις προτιμήσεις τους για ταξίδι στο εξωτερικό.

Η έρευνα αυτή είναι σημαντική για την ιστοσελίδα Simply Holiday Deals, η οποία συγκεντρώνει προσφορές για τα μέλη της στο Ηνωμένο Βασίλειο και χρειάζεται να γνωρίζει το κοινό και τις προτιμήσεις του, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Brian Jones.