Τέσσερα βασικά tips για την άφιξή σας στο αεροδρόμιο πριν από ένα ταξίδι

balitses-aerodromio

Είτε φεύγετε από το σπίτι σας, είτε από τον ταξιδιωτικό σας προορισμό για να επιστρέψετε, πρέπει να έχετε 4 πράγματα υπόψη σας

ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Ετοιμάζετε το επόμενό σας ταξίδι και πρόκειται να πετάξετε με το αεροπλάνο; Δείτε τι πρέπει να έχετε φροντίσει πριν φύγετε από το σπίτι ή για το σπίτι.

Μάθετε ακριβώς πού είναι το αεροδρόμιο
Συμβουλευτείτε το Google Maps για να δείτε ακριβώς που βρίσκεται το αεροδρόμιο από το οποίο θα αναχωρήσετε και τσεκάρετε τα μέσα μεταφοράς που θα σας φτάσουν ως εκεί, όπως και τις ανταποκρίσεις τους.

Βγάλτε screenshot την κάρτα επιβίβασης
Αν χρησιμοποιείτε κάρτα επιβίβασης στο κινητό σας, βγάλτε μια screenshot και σώστε τη στο φάκελο με τις φωτογραφίες σας. Είναι πολύ καλύτερο από το να εξαρτάστε από την εφαρμογή της αεροπορικής ή από μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο. Εναλλακτικά δείτε παρακάτω.

Τυπώσε ή «σώστε» τις κάρτες επιβίβασης, για να είστε σίγουροι

Τυπώστε την κάρτα επιβίβασης
Αν και ζούμε σε μια εποχή που μπορούμε να κάνουμε check-in με το smartphone και μέσω email, ποτέ δεν ξέρετε πότε το κινητό σας θα «μείνει» από μπαταρία ή θα «κολλήσει».

Πάρτε μαζί σας την πιστωτική
Κάποιες πιστωτικές κάρτες έχουν κάποια προνόμια στο αεροδρόμιο, όπως π.χ. πρόσβαση σε αίθουσες αναμονής αεροδρομίων σε όλον τον κόσμο με ειδικά διαμορφωμένους exclusive χώρους. Θα σας χρειαστούν!