Καθαρά Δευτέρα με τους Active Sundays σε Μετέωρα και Μέτσοβο

active-sundays-meteora
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, γι’ αυτό «κλείστε» από τώρα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, προτού εξαντληθούν οι θέσεις!

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (25-26-27/2) οι Active Sundays θα είναι και πάλι… active με χειμερινή διάθεση στο στολίδι της Πίνδου και τα μοναδικά Μετέωρα, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε κι εσείς μαζί τους, από κοντά.

Συνδυάζοντας τα εντυπωσιακά Μετέωρα με το γραφικό Μέτσοβο, θα έχετε την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να επισκεφθείτε αξιόλογα φυσικά και πολιτιστικά μνημεία, να πεζοπορήσετε σε ιδιαίτερα μονοπάτια, να χαρείτε φανταστικά, σαν καρτ-ποστάλ τοπία, να χαλαρώσετε ή να χαρείτε χιονάκι -αν είστε τυχεροί- να γευτείτε ντόπιες γαστριμαργικές δημιουργίες και να «ταξιδέψετε στον κόσμο του κρασιού με γευσιγνωσία των πασίγνωστων τοπικών κρασιών του Οινοποιείου Κατώγι Αβέρωφ.

Οι δραστηριότητες/πεζοπορίες είναι προαιρετικές, γι’ αυτό μην αγχώνεστε αν αναζητάτε μια πιο χαλαρή απόδραση. Η περιπέτεια, πάντως, συνιστάται και για αρχάριους με καλή φυσική κατάσταση.

Η απόσταση της πεζοπορίας στα Μετέωρα θα είναι περίπου 4 χιλιόμετρα σε διάρκεια 1-2 ώρες (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν). Η πεζοπορία στο Μέτσοβο θα είναι 5-10 χιλιομέτρων περίπου (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν) και η διάρκεια 3-5 ώρες.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 11 Φεβρουαρίου 2017. Κόστος: Για τις πρώτες 25 θέσεις το κόστος διαμορφώνεται στα 160 ευρώ, ενώ το κόστος συμμετοχής μετά τις πρώτες 25 θέσεις διαμορφώνεται στα 180 ευρώ. Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει διαμονή 2 βράδια με πρωινό σε ξενοδοχείο 2* στο Μέτσοβο (με rating 9,3 στο Booking.com). Η περιπέτεια θα διεξαχθεί μόνο σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών έγκαιρα.

Οι Active Sundays είναι μια ομάδα που διοργανώνει συνεχώς εκδρομές στην ελληνική φύση, μέχρι να σηκωθεί και ο τελευταίος άνθρωπος από τον καναπέ του και να αποκτήσει εμπειρίες ζωής! Όλες οι εξορμήσεις διοργανώνονται και οδηγούνται από έμπειρους πεζοπόρους, ορειβάτες, συνοδούς και ειδικούς άλλων υπαίθριων δραστηριοτήτων περιπέτειας στην ελληνική φύση. Οι εξορμήσεις γίνονται σχεδόν κάθε Κυριακή και σε μερικές περιπτώσεις περιλαμβάνουν και διανυκτέρευση ή διανυκτερεύσεις.

Info
Τριήμερη απόδραση σε Μετέωρα/Μέτσοβο 25-27/2
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: http://www.activesundays.com/meteora-metsovo.html