Η Ελλάδα πάει… Bollywood

bollywood
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Στο πλαίσιο της μεγαλύτερης διεθνούς τουριστικής έκθεσης της Ινδίας, ΟΤΜ 2017, έγιναν συζητήσεις όσον αφορά τη χώρα μας και το κατά πόσο προσφέρεται για κινηματογραφικές ταινίες Bollywood!

H Ελλάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες Bollywood στο μέλλον, αφού πρόσφατα το ελληνικό τουριστικό προϊόν παρουσιάστηκε στον ινδικό Τύπο. O γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, μάλιστα, συναντήθηκε με Tour Operators και παράγοντες της βιομηχανίας θεάματος του Bollywood, στο πλαίσιο του Workshop on Film Industry and Film Shoot Facilitation, όπου και συζητήθηκε το ενδεχόμενο η χώρα μας να προσφέρεται για το γύρισμα τέτοιου είδους κινηματογραφικών ταινιών.

Στην Ινδία, όπου πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη διεθνής τουριστική έκθεση της χώρας, ΟΤΜ, βρέθηκε και η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, αφού για πρώτη φορά συμμετείχε στην έκθεση η Ελλάδα και ο ΕΟΤ.

Οι επαφές και συναντήσεις που έγιναν είχαν στόχο το τουριστικό άνοιγμα της αγοράς και την ενίσχυση του ρεύματος από Ινδία προς Ελλάδα, ενώ η Υπουργός, ο γ.γ. του ΕΟΤ και ο πρέσβης κ. Καλογερόπουλος παρευρέθησαν σε ειδική εκδήλωση του ΕΟΤ, με στόχο την προβολή της Ελλάδας σε tour operators και εκπροσώπους της ταξιδιωτικής βιομηχανίας της Ινδίας.

Η Ινδία αποτελεί μια σημαντική αναπτυσσόμενη αγορά εξερχόμενου τουρισμού παγκοσμίως και οι κινήσεις ήταν πολύ σημαντικές, που σημαίνει ότι μελλοντικά η χώρα θα γνωρίσει πολύ καλύτερα την Ελλάδα και τις ομορφιές της, ενισχύοντας το τουριστικό της κύμα.