Σιγκαπούρη–Αθήνα: η μεγαλύτερη πτήση παγκοσμίως από αερομεταφορέα low-cost ξεκινά το καλοκαίρι

scoot Gail_Hanusa
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

H Scoot απλώνει τα φτερά της στην Ευρώπη και επιλέγει την Αθήνα ως τον πρώτο της ευρωπαϊκό προορισμό.

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες και ετοιμάστε βαλίτσες!

Το δρομολόγιο Σιγκαπούρη-Αθήνα θα είναι από τις 20 Ιουνίου 2017 γεγονός, με τη Scoot, την αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων που ανήκει εξ ολοκλήρου στη Singapore Airlines. Τέσσερεις πτήσεις εβδομαδιαίως θα ενώνουν τις 2 πόλεις και θα πραγματοποιούνται με Boeing 787-8.

«Η απόφαση ορόσημο της Scoot να επιλέξει την Αθήνα ως σημείο εισόδου για την επέκτασή της στην ευρωπαϊκή αγορά συνάδει με τη στρατηγική απόφαση του Ομίλου Singapore Airlines για τόνωση της επιβατικής κίνησης μεταξύ Ασίας/Ειρηνικού και Ευρώπης και ενίσχυση του κομβικού ρόλου της Σιγκαπούρης στην περιοχή Ασίας/Ειρηνικού», όπως δήλωσε ο Lee Lik Hsin, Διευθύνων Σύμβουλος της Budget Aviation Holdings, της θυγατρικής του Ομίλου Singapore Airlines που έχει τον πλήρη έλεγχο και τη διαχείριση των Scoot και Tigerair. Από την ελληνική πλευρά, ο Γιάννης Παράσχης, Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών δήλωσε: «Αυτή η αξιοσημείωτη εξέλιξη καθιερώνει την Αθήνα ως την ευρωπαϊκή πύλη για τις πτήσεις χαμηλού κόστους του συγκεκριμένου αερομεταφορέα από και προς την περιοχή Ασίας/Ειρηνικού. Καλωσορίζουμε θερμά τη Scoot, η οποία συνεχίζει τη μακρά ιστορία της οικογένειας της Singapore Airlines στην Αθήνα, και ευχόμαστε στο νέο αεροπορικό συνεργάτη μας ό,τι καλύτερο για ένα εξαιρετικά σημαντικό δρομολόγιο που ενισχύει τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσβλέπει στην πρώτη πτήση της Scoot με το 787-8 Dreamliner, στις 20 Ιουνίου!»

Η πτήση με κωδικό TZ702 από Σιγκαπούρη προς Αθήνα θα αναχωρεί στις 02.00 κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή, με άφιξη στην Αθήνα στις 08.30. Η πτήση με κωδικό TZ701 από Αθήνα προς Σιγκαπούρη θα απογειώνεται στις 12.00, με άφιξη στη Σιγκαπούρη στις 04.25 της επόμενης μέρας. Όλες οι ώρες είναι τοπικές.

Το δρομολόγιο Σιγκαπούρη-Αθήνα θα εξυπηρετείται από τα ολοκαίνουργια Boeing 787-8 Dreamliners της Scoot, τα οποία είναι εξοπλισμένα με οκτώ κουκέτες πληρώματος και με 329 καθίσματα, συμπεριλαμβανομένων των 18 καθισμάτων της ScootBiz.

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος, η Scoot εξασφάλισε ελκυστικούς ναύλους απλής μετάβασης από την Αθήνα προς τη Σιγκαπούρη και προς προορισμούς της Αυστραλίας και επιλεγμένων χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας, από €180 για την οικονομική θέση και €590 για τη ScootBiz.

Οι ειδικές προσφορές ξεκίνησαν από 1η Μαρτίου και θα είναι σε ισχύ μέχρι και την 31η Μαρτίου 2017 στις 23.59.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Scoot ψηφίστηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Χαμηλού Κόστους (Ασία/Ειρηνικός) από την AirlineRatings.com για το 2015, το 2016 και το 2017 διαδοχικά και κατετάγη στις 10 Καλύτερες Αεροπορικές Εταιρείες Χαμηλού Κόστους στον κόσμο για το 2016 από την Skytrax.

Info/Κρατήσεις
www.flyscoot.com/en/greece
[email protected] και +30 210 99 42 567.