Aperanto Suites: νέα άφιξη στη Σαντορίνη για διακοπές σαν όνειρο

aperanto-suites
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Το καλοκαίρι του 2017 η Σαντορίνη θα έχει άλλο ένα ατού: το Aperanto Suites, το νέο ξενοδοχείο της Aqua Vista Hotels, που για πρώτη φορά ανοίγει τις πόρτες του στην Οία της Σαντορίνης φέτος το καλοκαίρι.

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες και ετοιμάστε βαλίτσες!

Πρόκειται για μια πολυτελή μονάδα με δεκατρείς σουίτες στα πρότυπα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και με κυρίαρχα τα χρώματα του λευκού και του γαλάζιου, που μπορούν εύκολα να μετατρέψουν τις αποδράσεις στη Σαντορίνη σε… όνειρο.

Η Aqua Vista Hotels, με περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Κρήτη, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο υπό τη διαχείρισή της, ανέλαβε κάθε λεπτομέρεια στη δημιουργία του Aperanto Suites, δίνοντας πνοή σε μια μονάδα, κάθε έκφανση της οποίας αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία της για ξενοδοχεία με μοναδικό αποτύπωμα.

Η ονομασία του παραπέμπει στο μεγαλείο της θέας που το Aperanto Suites διαθέτει στο Αιγαίο Πέλαγος, ενώ η ξεχωριστή ταυτότητα του ξενοδοχείου είναι φανερή παντού, από την εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση, την επιλογή των υλικών, τη συνεργασία με έμπειρους και εξειδικευμένους κατασκευαστές κ.ο.κ.

Αν μη τι άλλο, το Aperanto Suites υπόσχεται την απόλυτη εμπειρία διαμονής στον επισκέπτη, σε μια υγιή ξενοδοχειακή μονάδα με μοναδικά χαρακτηριστικά και προσωποποιημένες υπηρεσίες φιλοξενίας.