Ο Πέτρος Ζούλιας «ζωντανεύει» τη ζωή του Γιώργου Ζαμπέτα στη σκηνή

zampetas
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΜΑΙΟΥ 2017

Και διοργανώνει μαζί με τα Αθηναϊκά Θέατρα ακρόαση για τη νέα του παράσταση.

Το έργο «Μάλιστα κύριε….!» θα παρουσιάσει με τη νέα θεατρική σεζόν στο Θέατρο Αλίκη ο Πέτρος Ζούλιας. Η νέα παράσταση του σκηνοθέτη θα αφορά τη ζωή και το έργο του Γιώργου Ζαμπέτα, με πρωταγωνιστές μια πλειάδα αγαπημένων ηθοποιών.

Η ολοκλήρωση του καστ βρίσκεται ακόμα εν εξελίξει, ωστόσο τη θέση τους έχουν κλείσει ήδη οι Βίκυ Σταυροπούλου, Τάσος Χαλκιάς, Λευτέρης Ελευθερίου και Ελένη Καρακάση. Όσον αφορά στον ομώνυμο ρόλο, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός δεν θα ενσαρκωθεί από ένα συγκεκριμένο ηθοποιό.

Μάλιστα, για την επάνδρωση της παράστασης, τα Αθηναϊκά Θέατρα και ο Πέτρος Ζούλιας διοργανώνουν ακρόαση και προσκαλούν άντρες και γυναίκες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας έως 35 ετών, οι οποίοι πρέπει να τραγουδούν άψογα τα τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα και να έχουν ευχέρεια στην κίνηση. Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Αλίκη την Τετάρτη 24/05 και την Πέμπτη 25/05 στις 17:00.

Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να έχουν μαζί τους το βιογραφικό τους με πρόσφατη φωτογραφία. Για την ακρόαση θα ζητηθεί: Ένα τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα κι ένας κωμικός μονόλογος.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θέατρο Αλίκη: Αμερικής 4. Ώρα προσέλευσης: 16:00.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ