Η Ειρήνη Φαναριώτη βγαίνει σε περιοδεία με «Το κορίτσι του Λύκου»

eirini-fanarioti
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Θα ταξιδέψει τον χειμώνα ανά την Ελλάδα με τη βασισμένη στο μυθιστόρημα του Κριστιάν Μπομπέν «La folle allure» παράσταση.

Ύστερα από μια επιτυχημένη σεζόν στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, η Ειρήνη Φαναριώτη ετοιμάζει βαλίτσες για να παρουσιάσει «Το κορίτσι του Λύκου» ανά την ελληνική περιφέρεια.

Η ηθοποιός – σκηνοθέτις θα περιοδεύσει το χειμώνα με τη βασισμένη στο μυθιστόρημα του Κριστιάν Μπομπέν «La folle allure» παράσταση, η υπόθεση της οποίας έχει ως εξής: Πρόκειται για την αφήγηση της ιστορίας της ζωής μιας γυναίκας που σήμερα βρίσκεται στο κατώφλι της ενηλικίωσης, έχοντας περάσει μέσα από την ξεγνοιασιά των παιδικών της χρόνων στο τσίρκο, την εφηβική πειθαρχία ενός οικοτροφείου, την συζυγική ανοία και τον έρωτα. Πολύ νωρίς στη ζωή της η ηρωίδα μας θα ανακαλύψει τη βαθειά ανάγκη της για φυγή. Ωστόσο, με τη νεανική ελαφρότητα που θα διατηρήσει για πάντα και τις αλλεπάλληλες αποδράσεις της, αφήνεται να παρασυρθεί σε μια τρελή πορεία προς τον έρωτα, τα όνειρα και την ίδια τη ζωή. Πρόκειται για μια ωδή στην ελευθερία που η ίδια η ηρωίδα αναζητά αδιάκοπα.

Σημειώνεται ότι η Ειρήνη Φαναριώτη και η ομάδα Terre de Semis θα παρουσιάσουν την επιτυχημένη παράστασή τους «Μεγάλοι Δρόμοι» -βασισμένη σε διηγήματα της Λένας Κιτσοπούλου- τον Σεπτέμβριο στο «our festival» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ