Τι θα δούμε φέτος στο Θέατρο Βαφείο-Λάκης Καραλής

vafeio4
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Εγκαινιάζει από αρχές Νοεμβρίου την καλλιτεχνική σεζόν 2017-2018 και ανακοινώνει τις τρεις παραστάσεις με τις οποίες ξεκινά.

Με δύο παραστάσεις για ενήλικο κοινό και μία παιδική παράσταση ανοίγει αυλαία το ρεπερτόριο του Θεάτρου Βαφείο-Λάκης Καραλής για τη νέα σεζόν 2017-18. Αναλυτικότερα:

«Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια» (Από 4 Νοεμβρίου, κάθε Σάββατο στις 21.00)

Το έργο του πολυβραβευμένου ισπανού συγγραφέα Αλεχάντρο Κασόνα «Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια» παρουσιάζει η θεατρική ομάδα «Θυγατέρες» για 10 παραστάσεις. Ο συγγραφέας, μέσα από ένα παιχνίδι ανάμεσα στο σουρεαλισμό και την τρυφερότητα, προσεγγίζει το «ζωτικό ψεύδος» ως φάρμακο και παρηγοριά για την απογοήτευση και το σκληρό πρόσωπο της ζωής.

«Θάρρος & αλήθεια» (Από 5 Νοεμβρίου, κάθε Κυριακή στις 20:30)

Η επιτυχημένη - διαδραστική - μουσική θεατρική παράσταση «Θάρρος & Αλήθεια», μετά την επιτυχημένη πορεία της στην καλοκαιρινή σκηνή του θεάτρου ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ, ανανεώνεται και επιστρέφει δυναμικά στο ΒΑΦΕΙΟ. Η παράσταση συνδυάζει το θέατρο με την μουσική και ακροβατεί ανάμεσα στην απογοήτευση και το χιούμορ δίνοντας απαντήσεις στο αιώνιο ερώτημα «να τολμήσω να φύγω ή να τολμήσω να μείνω;». 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

«Τα Καινούρια Ρούχα του Αυτοκράτορα» (Από 5 Νοεμβρίου, κάθε Κυριακή στις 12:00)

H ομάδα θεάτρου La Strada παρουσιάζει τη νέα της παραγωγή, το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Τα Καινούρια Ρούχα του Αυτοκράτορα». Το διαχρονικό παραμύθι του Δανού συγγραφέα για την αλήθεια και το ψέμα διασκευάζεται με πολύ χιούμορ και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-10 ετών. 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ