Χατζάκης, Μουρίκη, Κούρτη στο «FROZEN»

frozen
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Στο Από Μηχανής Θέατρο από 19 Οκτωβρίου.

Υπάρχει οίκτος για έναν κατά συρροή δολοφόνο παιδιών; Μπορεί μια μάνα να συγχωρέσει τον δολοφόνο του παιδιού της; Μπορεί μια ψυχίατρος να μας οδηγήσει μέσα από επιστημονικά μονοπάτια στην κατανόηση της παθολογίας ενός κατά συρροή δολοφόνου; Πώς αντέχουν αυτοί οι τρείς άνθρωποι και ξεπερνούν τον πόνο τους; Η δύναμη της συγχώρησης είναι το κλειδί; Η μήπως φοβούνται μην παραδοθούν εντελώς στην οργή, την εκδίκηση και την οδύνη;

Το «FROZEN» της Bryony Lavery θα παρουσιαστεί από την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στο Από Μηχανής Θέατρο σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, με τον ίδιο, την Έφη Μουρίκη και τη Δέσποινα Κούρτη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ που αποτελείται από τρία πορτραίτα: Ενός σήριαλ κίλερ, μιας δικαστικής ψυχιάτρου και μιας μητέρας που η κόρη της είναι ένα από τα θύματα του δολοφόνου. Ένα έργο εξαιρετικής δύναμης που μας κάνει να ξανασκεφτούμε τι αξία δίνουμε στη ζωή.

Μετάφραση: Αννίτα Δεκαβάλλα. Σκηνοθεσία: Σωτήρης Χατζάκης. Σκηνικά-Κοστούμια: Έρση Δρίνη. Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη.

Ερμηνεύουν: Σωτήρης Χατζάκης, Έφη Μουρίκη, Δέσποινα Κούρτη

Info
Θέατρο Από Μηχανής: Ακαδήμου 13, τηλέφωνο: 210.5232097. Από 19 Οκτωβρίου. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή: 21:00, Σάββατο: 21:00, Κυριακή: 20:00. Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 15 ευρώ, Μειωμένο (ισχύει για φοιτητές, ανέργους, ΑΜΕΑ): 12 ευρώ, Ατέλειες: 5 ευρώ. Η προπώληση ξεκίνησε εδώ. Προνομιακή τιμή 10 ευρώ για όλες τις παραστάσεις, με την αγορά εισιτηρίων μέχρι την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου. Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες με διάλειμμα.