«Με δύναμη από την Κηφισιά» στο θέατρο Ροές
Το έργο «Με δύναμη από την Κηφισιά» των Δημήτρη Κεχαϊδη και Ελένης Χαβιαρά, ανεβαίνει από τον θεατρικό οργανισμό «Ακροπόλ», στο θέατρο «Ροές». Την παράσταση, που κάνει πρεμιέρα σήμερα, σκηνοθετεί η Έρση Βασιλικιώτη.
Το «Με δύναμη από την Κηφισιά» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1995, μετατρέποντας το «με δύναμη από…» σε σλόγκαν της εποχής. η επιτυχία του δεν ήταν όμως τυχαία μιας και «το έργο ξεφεύγει από τη φαινομενική καθημερινότητα και ταξιδεύει το θεατή σε περίπλοκα μονοπάτια του νου μέσα από την ελαφράδα του παιχνιδιού», όπως τονίζει η σκηνοθέτιδα Έρση Βασιλικιώτη.
Η υπόθεση της παράστασης αφορά τη Φωτεινή, τη Μάρω, την Αλέκα και την Ηλέκτρα. Τέσσερις γυναίκες, μοντέρνες αλλά και μοναχικές, που επιθυμούν να αλλάξουν τη ζωή τους μέσα από μικρές και μεγάλες αποφάσεις, καταθέτουν σκέψεις και προβληματισμούς, σαρκάζουν αλλά και αυτοσαρκάζονται. Κι όλα αυτά με αφορμή ένα μελλοντικό ταξίδι στην Ταϋλάνδη.
Σκηνοθεσία: Έρση Βασιλικιώτη. Κείμενο: Δημήτρης Κεχαϊδης, Ελένη Χαβιαρά, σκηνικά-κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης. Κινησιολογία: Κωνσταντίνος Κατσαμάκης. Μουσική: Κωνσταντίνος Βόμβολος. Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα. Β. Σκηνοθέτη: Στέλιος Πάτσιας. Παίζουν: Τζίνα Θλιβέρη, Νάντια Μαργαρίτη, Νίκη Παλληκαράκη, Γιώτα Φέστα.
Πληροφορίες:Τετάρτη, Κυριακή στις 19.00 και Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21.00. Θέατρο Ροές (Ιάκχου 16, Γκάζι). Τιμές εισιτηρίων: γενική είσοδος: 17 ευρώ, φοιτητικό: 12 ευρώ και περιορισμένος αριθμός θέσεων για φοιτητές θεατρικών σπουδών και σπουδαστές δραματικών σχολών:6 ευρώ. Προπώληση: Θέατρο «Ακροπόλ» (Ιπποκράτους 9 -11), Θέατρο «Ροές», www.ticketservices.gr , στο τηλ: 210-7234567 και στα καταστήματα «Public».







