«In A Gadda Da Vida|Επτά Ημέρες Δημιουργίας» ξανά στο Bios

in-a-gadda-da-vida
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Νέος κύκλος παραστάσεων από 19 Οκτωβρίου.

In A Gadda Da Vida σημαίνει In the Garden of Eden.

Μετά τον επιτυχημένο πρώτο κύκλο παραστάσεων, η περφόρμανς In A Gadda Da Vida|Επτά Ημέρες Δημιουργίας, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τσιάμη, παρουσιάζεται για δώδεκα ακόμα παραστάσεις, στο Bios.

Οι επτά ημέρες της δημιουργίας του κόσμου και του ανθρώπου, ο πιο γνωστός κοσμογονικός μύθος, μεταφέρεται για πρώτη φορά στο θέατρο σε μία σκηνική σύνθεση που παρουσιάζει τα επτά στάδια της δημιουργίας του κόσμου σε αντιστοιχία με τα στάδια δημιουργίας ενός καλλιτεχνικού έργου.

Μύθος και πραγματικότητα συνδιαμορφώνονται μέσα σε ένα σύγχρονο τελετουργικό δρώμενο που αφηγείται την πορεία αναγέννησης του ανθρώπου, από το χάος στην δημιουργικότητα και από την ένωση στην ουτοπία.

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Τσιάμης και η χορογράφος Ελένη Χατζηγεωργίου συνδυάζουν μεθόδους και πρακτικές από το θέατρο και το χορό και μαζί με την video designer Ερατώ Τζαβάρα και τους συνεργάτες τους, διαμορφώνουν ένα περιβάλλον που μας συνδέει με το μυθικό χρόνο και ταυτόχρονα μας εισάγει σε ένα χώρο όπου φανερώνονται οι πολλαπλές διαστάσεις του φαινομένου της ανθρώπινης δημιουργικότητας.

Info
Bios.Basement. Διάρκεια παραστάσεων: από Παρασκευή 19 Οκτωβρίου έως Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018. Παραστάσεις: Παρασκευή έως Κυριακή. Ώρα έναρξης: 21.00. Διάρκεια: 60’. Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ και 5 ευρώ (ανέργων).