«Εμείς οι δύο»: Το νέο θεατρικό έργο του Θανάση Παπαγεωργίου

emeis-oi-duo
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Θα παίζεται παράλληλα με τη μεγάλη επιτυχία «Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης» στο Θέατρο Στοά.

Οι συζυγικές σχέσεις αποτελούσαν πάντοτε το μεγάλο πρόβλημα των ανθρώπων. Ακούμε για ένα ζευγάρι που είναι μαζί τριάντα χρόνια και μας κάνει εντύπωση! Αντίθετα έγινε καθημερινότητα ο χωρισμός και το διαζύγιο. Τι σημαίνει σήμερα γάμος; Τι σημαίνει οικογένεια; Είναι δύσκολο άραγε να συμβιώσουμε με το άλλο φύλο;

Αυτό είναι το βασικό θέμα του νέου έργου του Θανάση Παπαγεωργίου που έγραψε σε συνεργασία με ειδικούς  ψυχοθεραπευτές και που ανεβαίνει στη ΣΤΟΑ υπό τον τίτλο: «Εμείς οι δύο» (και που θα παίζεται παράλληλα με τη μεγάλη επιτυχία  ‘’Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης’’).

Ένα αντρόγυνο έχει προβλήματα στη σχέση του και ο χωρισμός είναι προ των πυλών. Αποφασίζει να καταφύγει σε έναν ειδικό. Οι συναντήσεις του μαζί του αποβλέπουν στο να τους βοηθήσει να μιλήσουν ειλικρινά ο ένας στον άλλο. Δεν γνωρίζουμε την κατάληξη. Ακολουθεί μια συζήτηση με το κοινό - με τη συνδρομή ενός ψυχοθεραπευτή - για να προταθούν οι  πιθανές λύσεις που θα μπορούσαν να αποσυμφορήσουν την κατάσταση.

Ερμηνεύουν: Δημήτρης Θεοδώρου, Εύα Καμινάρη, Θανάσης Παπαγεωργίου, Ελευθερία Στεργίδου.

Info
Θέατρο Στοά: Μπισκίνη 55, Ζωγράφου. Από 7 Νοεμβρίου. Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη στις 19:00 & κάθε Πέμπτη στις 21:00. Τιμές εισιτηρίων: Τετάρτη 10 € γενική είσοδος, Πέμπτη 13 €, Για ΑμεΑ, άνεργους, συνταξιούχους 10 €.