Η επιστροφή της Cate Blanchett στο θεατρικό σανίδι θα προκαλέσει φρενίτιδα

cate-blanchett James Shaw
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Μέσω λοταρίας θα πουληθούν τα εισιτήρια της παράστασης «When We Have Sufficiently Tortured Each Other» στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Cate Blanchett θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «When We Have Sufficiently Tortured Each Other» στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου τον ερχόμενο Ιανουάριο, στην πρώτη της θεατρική ερμηνεία μετά το 2002. Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Αυστραλής ηθοποιού αναμένεται να προκαλέσει «φρενίτιδα» στο κοινό και οι υπεύθυνοι του θεάτρου αποφάσισαν να πουλήσουν τα εισιτήρια μέσω ειδικής λοταρίας.

Όπως εξηγούν στην επίσημη σελίδα τους, λόγω της μεγάλης αναμενόμενης ζήτησης, όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση θα πρέπει να καταθέσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους σε μια ειδική φόρμα. Το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου θα δέχεται αιτήσεις μέχρι την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου και οι τυχεροί θα λάβουν την Παρασκευή ένα email με αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορούν να αγοράσουν μέχρι δύο ονομαστικά εισιτήρια. Το κόστος των εισιτηρίων κυμαίνεται από 10 έως 58 λίρες.

AFF-USA/REX/Shutterstock

Σύμφωνα με το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου, η παράσταση «διαπερνά την επιφάνεια της σύγχρονης συζήτησης για να διευρύνει την ακατάστατη και συχνά βίαιη φύση της επιθυμίας και τους ρευστούς, πολύπλοκους ρόλους που παίζουν άνδρες και γυναίκες». Η παράσταση είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα «Pamela» του Samuel Richardson που εκδόθηκε το 1740 και εστιάζει στο «παιχνίδι σεξουαλικής κυριαρχίας και αντίστασης» έξι χαρακτήρων.

Στην παράσταση συμμετέχει επίσης ο Stephen Dillane από το «Game Of Thrones». Τελευταία ερμηνεία της Blanchett στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου ήταν στην παράσταση «The Coast Of Utopia».